Сб, 2024-04-27, 13:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Конституції пишуться за письмовими столами, але Основними Законами вони стають тоді, коли спираються на історичний досвід народу, на уроки, які він виніс зі своєї боротьби. На цьому 28 червня 2015 року наголосив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-06-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою для підполковника спецпідрозділу "Беркут" Олега Янішевського. Суд залишив Янішевського під вартою до 20 серпня.


 

Президент України Петро Порошенко запевняє, що за нинішньої парламентсько-президентської форми правління повноважень для нього абсолютно достатньо. Про це він заявив під час урочистих заходів в Києво-Могилянській академії.


 

Президент України Петро Порошенко взяв участь у фото-флешмобі з нагоди 400-річчя Києво-Могилянської академії. Про це він написав у Твіттері. "Був радий приєднатися до фото-флешмобу з нагоди 400-річчя Києво-Могилянської академії", - повідомив він.


 

Станица Луганская и прилегающие села остаются без воды и света из-за ночного обстрела, говорится на официальной странице главы Луганской областной военно-гражданской администрации Геннадия Москаля.


 

Телекоммуникационная компания Тurkcell и группа СКМ украинского бизнесмена Рината Ахметова подписали договор купли-продажи 44,96% акций компании Euroasia Telecommunications Holdings B.V. (Нидерланды).


 

Затримано військовослужбовця, що сприяв переміщенню спиртного і тютюну в зону АТО, і полковник СБУ, який продавав перепустки в район бойових дій. Про це розповів головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.


 

Динаміка обстрілів проросійськими бойовиками позицій сил АТО залишається незмінною: впродовж доби російсько-терористичні бандформування 85 разів обстрілювали українських воїнів та мирні населені пункти.


 

На передмістя обрушився справжній торнадо. Смерч пошкодив будинки жителів селища Волоське, Діброва, Ракшивка. Очевидці повідомляють, що діаметр торнадо був близько 100 метрів.