Пт, 2024-04-26, 10:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Президент Литви Даля Грибаускайте звинуватила російський газовий концерн "Газпром" в здійсненні політичного тиску, а також пояснила чому термінал скрапленого газу у Литві називається Independence .

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2015-01-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Щорічна сесія Всесвітнього економічного форуму (ВЕФ) 45-й раз відбудеться в швейцарському Давосі. Знаменитий гірськолижний курорт з 21 по 24 січня прийматиме близько 2,5 тис. делегатів зі 140 країн світу.


 

На фінансування бюджетних програм Державного комітету телебачення і радіомовлення в бюджеті-2015 передбачено 988 млн грн, з них 15,5 млн - на програму "Українська книга".


 

Бойовики нарощують сили для захоплення Станиці Луганської з метою встановлення контролю над ділянкою залізничної лінії. Про це йдеться у повідомленні оперативного командування "Північ" .


22 січня в Києві хмарно із проясненнями, місцями невеликі опади, вночі та вранці туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря протягом доби -1...+1 градус.


 

Міністр юстиції України Павло Петренко розраховує на помітне поліпшення роботи органів юстиції внаслідок проведення реформи вже в 2015 році.


 

У Вінниці проходить робоча зустріч делегації Військово-повітряних сил Національної гвардії штату Каліфорнія і представників Повітряних сил Збройних сил України.


 

Чемпион мира в супертяжелом весе по версиям IBF, WBA, WBО, IBO и журнала The Ring Magazine Владимир Кличко будет защищать свои титулы 25 апреля в США в поединке против до сегодняшнего дня непобедимого бойца Брайанта Дженнингса.


 

Президент України Петро Порошенко скоротив візит до Швейцарії і повернеться в Україну в середу, 21 січня. Про це повідомив прес-секретар глави держави Святослав Цеголко.
 


 

Рівень задіяння усіх суб'єктів з боротьби із тероризмом посилено на всій території України. Про це 20 січня у Facebook повідомила прес-служба СБУ.