Вт, 2024-03-19, 07:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Міністр оборони України Степан Полторак анонсував візит в Україну міністра оборони Канади Харджита Сінгха Сейджана, який відбудеться 26 вересня.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2017-09-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Під час 18 обстрілів, коли виникала загроза життю українських військових, сили АТО відривали вогонь, повідомили в прес-центрі штабу АТО.


 

Велика Британія надасть Фонду ООН у сфері народонаселення 950 тис. фунтів для підтримки жертв гендерного насильства в Україні, заявила посол Великобританії в Україні Джудіт Гоф.


 

 

Бачимо в особі Ангели Меркель лідера вільного і демократичного світу, одного з найбільших друзів і союзників України ".


 

В наше время образование за границей становится все боле популярным. И это понятно, ведь знания ценятся больше всего. В нашей статье мы расскажем об университетах во Франции.


 

Французькі профспілки в ніч на понеділок заблокували доступ до декількох паливних сховищ, протестуючи проти підписаної президентом реформи трудового законодавства.


 

 

Выступая в штабе ее блока в Берлине, Меркель заявила о намерении вернуть доверие у избирателей "Альтернативы для Германии".


 

 

Згідно з проектом державного бюджету на 2018 рік, доходи зведеного бюджету в наступному році досягнуть 1118,8 мільярда гривень.