Сб, 2024-04-27, 09:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

"Сонячний дах" у Запоріжжі обійдеться інвесторам орієнтовно у 90 тисяч євро, - розповів в інтерв’ю Deutsche Welle директор ТОВ "Менеджес Україна" Артем Бірюков.

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-08-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 
Україна відзначає 20 років своєї незалежності. 24 серпня 1991 року, на п'ятий день після невдалого путчу ГКЧП, Верховна рада УРСР ухвалила Акт проголошення незалежності України.


 

"Ми недавно повернулися з інсулінового заводу "Індар", з яким хочемо співробітничати в сфері виробництва інсуліну, крім того, ми довідалися ще й про потребі в медикаментах для ВІЛ-інфікованих. На двох цих напрямках ми готові плідно працювати, виходячи з того, яку фінансову підтримку ми маємо на федеральному рівні", - сказав губернатор Парани.

 

Посол Чехії Іван Почух у вівторок прибув в Україну. Про це сказано в повідомленні прес-служби посольства Чехії в Україні. У ньому зазначається, що посол привіз привітання прем'єр-міністра з нагоди 20-річчя незалежності України.


 

24 серпня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі +12...+14 градусів, вдень +23...+25 градусів. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.


 

Прокуратура Києва не встановила на тілі колишнього лідера партії "Народний рух України" В'ячеслава Чорновола тілесних ушкоджень, не пов'язаних з дорожньо-транспортною пригодою, тим самим підтвердивши версію загибелі політика в результаті автомобільної аварії.



 

Мені дзвонили й розповідали, що в нього є молода гарна жінка, з якою він їздить відпочивати. Я вважаю, що і я гарна, як і будь-яка жінка, що стежить за собою. Але я східна жінка і я ревнива... І я не можу спокійно реагувати, коли мій чоловік посилає листівки, і не тільки своїм бабусям, а дівчатам", - сказала Айвазова.

 

 

Указ президента про щорічне відзначення Дня Державного прапора України 23 серпня був підписаний у 2004 році.


 

Київська міська державна адміністрація має намір впровадити проект дистанційного навчання "Альфанетшкола" в 50 школах столиці. Про це сказано в повідомленні прес-служби міськадміністрації.


 

61% опитаних компанією Research&Branding Group вважають найбільш значним досягненням України й українців за роки незалежності відсутність військових конфліктів. Про це свідчать результати опитування.




Заступник директора Інституту держави і права ім. Корецького Національної академії наук Володимир Загребельний вважає, що директиви Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" на укладення газових контрактів з Росією у 2009 році є способом реалізації повноважень прем'єр-міністра.


 

Італія вказує на необхідність дотримання демократичних стандартів у судовому процесі у кримінальній справі проти колишнього прем'єр-міністра, лідера партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Юлії Тимошенко за газовими контрактами з Росією.



Державна інспекція з питань захисту прав споживачів та Національна комісія регулювання зв'язку (НКРЗ) України 8 серпня розпочали спільну позапланову перевірку ПрАТ "МТС Україна"


 

У Донецькій області станом на ранок п'ятниці зареєстровано новий випадок захворювання на холеру і ще один випадок вібріононосія, повідомляється на сайті Донецької обласної санітарно-епідеміологічної служби.


 

Народний депутат України Наталія Королевська (БЮТ-Батьківщина) вимагає побачення з екс-прем'єром, лідером партії "Батьківщина" Юлією Тимошенко, щоб переконається в умовах її перебування в СІЗО.