Пт, 2024-03-29, 07:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:13
Чечетова і Семенюк-Самсоненко довели до самогубства - вважає Коломойський
Інші останні Кримінальні новини

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський вважає, що недавні смерті колишніх голів Фонду державного майна Валентини Семенюк-Самсоненко і Михайла Чечетова - не випадкові і пов'язані з тим, що вони надто багато знали про приватизаційні процеси в Україні.

Про це Коломойський заявив 4 березня, виступаючи на засіданні спеціальної контрольної комісії Верховної Ради з питань приватизації, повідомляє "Радіо Свобода".

"Ось ці тенденції, які відбулися з Семенюк і з Чечетовим, нехай міліція розслідує, але я вважаю, що це, як мінімум, доведення до самогубства. Бо вони якраз знали всі секрети приватизації. Більш того, Семенюк збиралася бути свідком в англійському суді на моєму боці", – зазначив Коломойський.

"Ні на кого не хочу тінь кидати, бо це справа слідчих органів. Але вони могли багато розповісти про приватизацію. Тобто - хто дзвонив, хто давав команду, хто користувався телефонним правом, хто по "ВЧ" дзвонив, або по "двохсотих" (закритий урядовий або військовий зв’язок у радянський час – ред.)", – додав голова Дніпропетровської ОДА.

Нагадаємо, наприкінці серпня 2014 року Валентину Семенюк-Самсоненко, яка очолювала Фонд державного майна від 2005 до 2008 року, знайшли мертвою. У МВС повідомили, що Семенюк-Самсоненко застрелилася в своєму будинку в селі Чайки під Києвом. Міліція за фактом загибелі екс-голови Фонду держмайна відкрила справу за статтею "умисне вбивство".

28 лютого Михайла Чечетова, який очолював Фонд держмайна в період з 2003 до 2005 року, знайшли мертвим у Києві. За попередніми даними слідства, він наклав на себе руки, вистрибнувши з вікна власної квартири. За фактом загибелі Чечетова відкрито кримінальне провадження.

Раніше Генпрокуратура оголосила підозру Чечетову у справі про "закони 16 січня".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 1367 | Додав: adminA | Теги: самогубства, Чечетова і Семенюк-Самсоненко довел, Коломойський | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]