Пт, 2024-04-26, 08:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 183 184 185 186 187 ... 241 242 »


В Україні, за прогнозами, буде зібрано не більш як 3 млн тонн картоплі, що на 40% менше за потребу. За інформацією аналітиків, українські фермери попереджають про небезпеку дефіциту картоплі в новому сезоні.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-09-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Всё больше украинских производственных предприятий и торговых компаний ведут активную внешнеэкономическую деятельность с Поднебесной, о чём свидетельствуют стабильно растущие показатели международной торговли нашей страны с Китаем.



Через високу ціну на російський газ Україна буде змушена практично відмовитися від його закупівель. Про це прем'єр- міністр Микола Азаров сказав в інтерв'ю російському телеканалу "Росія 24".




"Ця система є обов'язковою в Євросоюзі, а також у низці інших країн, зокрема в Канаді, Австралії та Японії. З липня цього року вона прийнята і в державах Митного союзу".



З 16 по 20 вересня у "Віснику державних закупівель" опубліковано оголошення про результати 700 тендерів на загальну суму 1,15 млрд грн.




Міжнародне рейтингове агентство Moody's Investors Service знизило рейтинг єврооблігацій України до Саа1 з B3 і помістило його на перегляд для можливого подальшого зниження.


Якщо обсяг транзиту газу з Росії до ЄС не збільшиться, доцільно порушити питання про заморожування двох гілок ГТС України про це сказав прем'єр-міністр України Микола Азаров на 10-й щорічній зустрічі "Ялтинська європейська стратегія" (YES).



Депутати Івано-Франківської обласної ради на сесії у п'ятницю підтримали проект угоди про розподіл продукції з компанією Chevron, дозволивши розробку Олеської газової площі.

В уряді спішно допрацьовують проект бюджету на 2014 рік. В Міністерстві фінансів пропонують зафіксувати в документі зростання доходів держбюджету на 9%, при цьому збільшення податкових надходжень більш ніж на 33 млрд грн забезпечить відмова від зниження ставок внутрішнього ПДВ та податку на прибуток.




Верховна Рада внесла зміни до закону про митний тариф відповідно до європейських норм. 384 голосами депутати підтримали у другому читанні законопроект №2105.




Інвалюта при проведенні переказів усередині України тепер буде зараховуватися на рахунки одержувачів у гривневому еквіваленті.




Американська агенція Boston Consulting Group створила рейтинг найкращих для інвестицій компаній, в якому не знайшлося місця Україні.




Неадекватна бюджетно-фіскальна та монетарна політика влади привели економічну систему України у передкраховий стан.





Національний банк України (НБУ ) з 1 жовтня вводить розмінну монету номіналом 50 коп. з нового матеріалу.




Из 800 тендеров на 1,75 млрд. гривен десять крупнейших на 0,82 миллиарда "распилили" компании макеевских бизнесменов, фирма менеджера Пинчука и облавтодоры.