Пт, 2024-04-26, 17:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:02
Копію автомобіля з мультфільму про Флінстоунів склав німець
Інші останні Новини світу науки і технологій
Житель німецької Тюрінгії склав для себе копію флінтстоунмобіля - транспортного засобу, на якому їздили головні герої мультиплікаційного серіалу "Флінтстоуни", що розповідає історію стародавніх людей.Сконструювати машину Себастіану Трагеру допомагали друзі.

Флінтстоунмобіль зовні виглядає, як і його мультяшний прототип. Принципова відмінність зібраного Трагером транспортного засобу від машини, на якій їздили Флінстоуни та їхні друзі, полягає в тому, що реальний "флінтстоунмобіль" має двигун і розвиває швидкість до 20 кілометрів на годину, пише "Корреспондент".

Для сучасного варіанта машини з кам'яного століття була використана ходова частина від Volkswagen Polo. У мультфільмі Флінтстоуни транспортний засіб рухався за рахунок рухів ніг водія і пасажирів.

Роз'їжджати вулицями на флінтстоунмобілі Трагеру заборонили - влада визнала, що незвичайний транспортний засіб може становити небезпеку як для водія, так і для пішоходів. Проте німець все одно їздить на своїй машині - йому дозволено пересуватися на закритих майданчиках.

А ось винахідник Петро Кищенко з українського села Тростянець модернізував свій старенький "Запорожець" на автомобіль-амфібію, який може їздити як по суші, так і по воді.

На своїй машині він здійснює щоденні прогулянки річкою, чим викликає захоплення в односельців. Один місцевий житель навіть пропонував за диво техніки свою іномарку, але Кищенко відмовився.

Зазначимо, що й на Донбасі є багато ентузіастів оригінального автомобілебудування. До прикладу, шахтар з Горлівки складає лімузини зі старих холодильників, а винахідник з Донецька створив автомобіль-амфібію з листового заліза.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 964 | Додав: adminA | Теги: автомобіля, Флінстоунів, Німець, мультфільму | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]