Пт, 2024-04-26, 23:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Море в районі пляжу санаторію "Бердянськ" забарвилося в червоний колір. Через спеку у відкритому морі почали активно цвісти бурі водорості, але ніякої небезпеки вони не представляють.
Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-07-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Якби вибори до Верховної Ради України відбувалися у липні 2012 року перемогу здобула б Об’єднана опозиція у складі партій Батьківщина, Фронт змін та Громадянська позиція.




Головне управління санаторно-курортних закладів в Криму витратить ще 10 мільйонів гривень на будівництво гелікоптерного майданчику у Форосі.



Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко припускає, що 14 серпня на черговому судовому засіданні у справі ЄЕСУ може бути зроблена спроба арешту Тимошенко.



1 серпня у Києві мінлива хмарність, уночі місцями невеликий дощ, удень без опадів, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +18...+20 градусів, удень +30...+32 градуси.


Експерти адвокатської фірми "Паритет" юрист Вадим Шестаков і молодший юрист Леонід Чернявський вважають, що схвалені закони про пільги для IT-індустрії не досягнуть поставлених цілей і зменшать надходження до бюджету та Пенсійного фонду від великих платників податків.



Кількість українських абітурієнтів, що бажають навчатися не у вузах України, а за її межами, з року в рік зростає. Серед країн, до яких найчастіше вирушають для здобуття освіти молоді українці, сусідня Польща.

Перший серйозний тест муситиме витримати сьогодні гучна літня трансферна компанія київського "Динамо". Увечері на НСК "Олімпійський" динамівці прийматимуть, в рамках першого поєдинку дуелі третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, нідерландський "Фейєноорд".

Партія зелених України затвердила список кандидатів на виборах до Верховної Ради України. Відповідне рішення було прийнято сьогодні під час 22-го позачергового з’їзду ПЗУ в Києві. Очолив виборчий список ПЗУ голова партії, голова постійної комісії Київської міської ради з питань екологічної політики Денис Москаль.



Ув’язнення лідера української опозиції, екс-прем'єрки Юлії Тимошенко є прикладом в європейському регіоні для всіх, хто бореться за демократію, вважає президент Європейської народної партії (ЄНП) Вільфред Мартенс.



У Львові відбувся передвиборчий з'їзд "Української національної асамблеї — Української народної самооборони" (УНА-УНСО). На з'їзді було висунуто кандидатів у депутати Верховної Ради України.


Загальний обсяг транскордонних грошових переказів фізичних осіб в Україну через створені нерезидентами міжнародні системи переказу коштів (МСПК) у січні-червні 2012 року сягнув 1,616 млрд доларів - на 13% більше, ніж у першому півріччі 2011 року.

Українська фехтувальниця Яна Шемякіна буквально вирвала золоту медаль Олімпійських Ігор-2012, яка стала першою для України. На шляху до перемоги Яна перемогла лідера світового рейтингу, а у вирішальній сутичці, не дивлячись на обставини, перемогла чинну на той момент олімпійську чемпіонку.



Протестні виступи на жіночий манер: від Аун Сан Су Чжі до арабських блогерок, від Каміли Вальєхо до Pussy Riot і Юлії Тимошенко - всі вони вирізняються силою і сміливістю.



В понеділок тривала ліквідація окремих вогнищ лісової пожежі в Голопристанському районі Херсонської обл. на території Гладковського лісництва.



Європейська мережа організацій зі спостереження за виборами (ENEMO) направить до України щонайменше 400 спостерігачів на вибори до Верховної Ради.



Суд у штату Колорадо пред'явив обвинувачення по 142 пунктам Джеймсу Холмсу, якому інкримінується стрілянина в кінотеатрі в місті Аврора.



Верховна Рада ратифікувала Договір про зону вільної торгівлі в рамках СНД. За таке рішення на позачерговій сесії в понеділок проголосували 260 народних депутатів.