Пт, 2024-05-03, 15:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 65 66 67 68 69 ... 115 116 »

 

Компанія "Голден Деррік", пов'язана з екс-міністром енергетики Едуардом Ставицьким, повинна повернути "Українському геологічному науково-виробничому центру" - дочірньому підприємству державної компанії "Надра України" 25,3 млн грн за невиконані роботи.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-06-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Жовтневый райсуд Запорожья по ходатайству областной прокуратуры и следователя УСБУ в области арестовал шпионку террористической организации "ДНР". Сейчас УСБУ в области проводит досудебное расследование.


 

Служба безпеки України зірвала спробу спецслужб РФ створити у Миколаївській області фейкову антиукраїнську «республіку». Ідеологи псевдореспубліки мали на меті продемонструвати начебто підтримку в південному регіоні терористичних організацій т.зв. «ЛНР» і «ДНР».


 

У місті Козятин на Вінниччині Служба безпеки України ліквідувала парамілітарну структуру, що діяла під вивіскою "народної самооборони". У Вінницькій області минулої п'ятниці, 5 червня, оперативники провели одночасні обшуки на дев'яти об'єктах.


 

Служба безопасности Украины задержала в Сумах местного жителя, который планировал осуществить террористические акты на магистральном газопроводе и в месте сбора патриотически настроенных сумчан. Об этом сообщает пресс-служба СБУ.


 

Нові охочі повоювати на боці терористичного анклаву "ДНР" прибувають на Донбас через Ростов-на-Дону, оскільки там є аеропорт і він недалеко від кордону. При цьому співрозмовник відмовився уточнити, чи займається російська сторона збором і координацією людей.


 

Верховна Рада України позбавила позафракційного народного депутата Сергія Клюєва депутатської недоторканності і дала згоду на притягнення його до кримінальної відповідальності. За це рішення сьогодні, 3 червня, проголосували 287 із 322 народних депутатів.


 

Сили АТО відвернули теракт на мітингу біля будівлі Пенсійного фонду в Станиці Луганській. За даними прес-центру, наші сапери розмінували встановлений радіокерований фугас, зроблений зі 120-мм міни. Вибуху вдалося уникнути.


 

Суд заарештував газ на суму понад 3,3 млрд грн, який протягом 2010-2011 рр. державна компанія "Газ України" безкоштовно постачала суб'єктам господарювання. Про це заявив начальник головного управління нагляду  Генеральної прокуратури України Юрій Севрук.


 

У Генеральній прокуратурі заявляють про початок розслідування за фактом можливої участі в терористичній діяльності на сході України посадових осіб Головного розвідувального управління Генерального штабу РФ.


 

Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник сподівається, що детективи бюро почнуть працювати з жовтня 2015 року. Про це Ситник сказав під час семінару на тему "Як ефективно боротися з корупцією в Україні? Передова практика Фінляндії".


 

На Запорожье начальник отдела снабжения военной части Национальной гвардии Украины с целью личного обогащения организовал продажу имущества воинской части. Было изъято 5 ящиков консервы, 11 противогазов и 8 спальных мешков.


 

В Закарпатской области в пункте пропуска "Тиса" на украинско-венгерской границе, у гражданина Литвы изъяли 37 килограммов янтаря. Об этом сообщили в отделе коммуникаций Главного управления ГФС в Закарпатской области.


 

Служба безпеки України спільно з прокуратурою Київської області та міліцією затримали двох службовців газового господарства Васильківського району Київської області, які підозрюються у корупційній діяльності.
 


 

Верховная Рада приняла закон "О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины относительно усиления роли гражданского общества в борьбе с коррупционными преступлениями" (№ 1165).