Нд, 2024-05-05, 10:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 64 65 66 67 68 ... 115 116 »

 

 

В Одессе неизвестный нанес огнестрельные ранения двум милиционерам, один из них скончался.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-06-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Служба безпеки України затримала одного з керівників "Беркута", причетного до розстрілу учасників акцій протесту на Майдані, повідомив в.о. голови СБУ Василь Грицак.


 

За місцем проживання одного з фігурантів виявлено та вилучено 12 печаток, чорнові записи, кредитні картки, чекові книжки та інші документи, пов’язані з незаконною діяльністю підприємств.


 

Культурний фонд "Ізоляція" опублікував відео знищення терористами художньої інсталяції камеруно-бельгійського художника Паскаля Мартіна Таю в Донецьку.


 

Руководство так называемой "секты догналитов" выдворены из Украины за антиукраинскую деятельность. Об этом сегодня, 24 июня, сообщили в пресс-службе СБУ.


 

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що Головна військова прокуратура з березня розслідувала особливо тяжкі злочини, здійснені бійцями роти МВС "Торнадо" в зоні АТО, серед них є неодноразово судимі особи.


 

На базі розформованої роти "Торнадо" в Луганській області правоохоронці проводять слідчі дії, ситуація під контролем, повідомляє прес-секретар МВС України Артем Шевченко.


 

Виктор Шокин обратился к американским коллегам с предложением привлечь специалистов соответствующих служб в качестве консультантов для помощи в проведении расследования уголовного производства.


 

Генпрокуратура проводить перевірку дій Міністерства оборони протягом 1992-2012 років, які могли призвести до занепаду української армії. Про це йдеться у відповіді головного військового прокурора Анатолія Матіоса на запит депутата від "Народного фронту" Дмитра Тимчука.


 

СБУ передала до Генпрокуратури всі матеріали щодо оборудок на нафтобазі "БРСМ". Збитки від цих корумпованих схем перевищили мільярд гривень. Про це після допиту в ГПУ заявив Валентин Наливайченко.


 

Обстріл газопроводу в Авдіївці бойовики здійснили цілеспрямовано. Як повідомили у Департаменті комунікації МВС України, про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков під час інспекційної перевірки Маріуполя.


 

Служба безпеки України спільно з іноземними спецслужбами провела масштабну спецоперацію, в результаті якої вилучено 500 кілограмів героїну (приблизно 1,5 млн доз), орієнтовна вартість якого на наркоринку становить майже 1 млрд 400 млн грн.


 

У Харкові міліція затримала кількох підозрюваних у вчиненні масової бійки в студмістечку. Як повідомили у відділі зв’язків із громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області, на цей час розшук решти підозрюваних триває.


 

У Харкові внаслідок конфліктної ситуації в одну з лікарень міста потрапили шість громадян з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Харківській області.


 

Господарський суд визнав недійсним договір оренди земельної ділянки водного фонду площею 8,5 га у Дергачах, який місцева районна державна адміністрація уклала з ТОВ «Сігур». Таке рішення суд прийняв 2 червня.