Нд, 2024-04-28, 08:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 87 88 89 90 91 ... 155 156 »

 

 

У зоні АТО російсько-терористичні угруповання продовжують обстріли українських позицій з озброєння, що заборонене Мінськими домовленостями.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-08-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У зоні АТО упродовж вчорашнього дня з 18 години і до опівночі незаконні бандформування продовжили обстріли позицій українських військ. Найбільш гаряче, вже традиційно, було поблизу Донецька, повідомляє прес-центр АТО у Facebook.


 

В течение последних суток противник совершил самое большое с начала года количество обстрелов сил АТО, применив артиллерию крупного калибра и реактивные системы залпового огня, из-за чего Вооруженные силы Украины понесли потери.


 

Минула доба в зоні АТО відзначилася найбільшою кількістю обстрілів наших позицій з боку незаконних збройних формувань за останні тижні.


 

 

На Луганском направлении ситуация значительно заострилась, где эпицентром противостояния остается периметр оккупированного Первомайська.


 

Наблюдатели СЦКК зафиксировали результаты обстрелов террористами района населенного пункта Новотошковское из тяжелого вооружения и сообщили об обстреле наблюдателям СММ ОБСЕ.


 

 В суботу, 8 серпня 2015 року, з опівночі і до 18 години бойовики понад 60 разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє прес-центр АТО.
 


 

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі один військовослужбовець Збройних сил України загинув, ще дев'ятеро дістали поранень, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Упродовж вчорашньої ночі ситуація в зоні АТО суттєво загострилася. Російсько-терористичні війська з 18 години і до опівночі, практично без перерви, обстрілювали українські позиції біля населених пунктах поблизу Донецька.


 

У районах поблизу Донецька і надалі спостерігається найбільша бойова активність ворога. Так двічі о 20.30 і 21.15 диверсійно-розвідувальні групи противника у районі селища Верхньоторецьке намагалися прорвати оборону сил АТО.


 

 

Втрати української сторони в зоні АТО за минулу добу становили троє загиблих військовослужбовців Збройних сил України, сімох бійців поранено, повідомляє секретар РНБО Олександр Турчинов.


 

У зоні АТО триває протистояння українських військ незаконним збройним формуванням. Про це повідомив прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook. Так, 3 серпня, з 18 години вечора і до опівночі бойовики і далі обстрілювали позиції українських військових.


 

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі четверо військовослужбовців Збройних сил України загинули, ще 15 отримали поранення, повідомив спікер адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Російсько-терористичні угруповання і надалі концентрують свою вогневу активність у районах Донецька. Так, 2 серпня з 18 години і до опівночі ворог двічі з 120-міліметрових мінометів бив по Пісках, Авдіївці, Опитному.


 

 

В СЦКК заявили, что сегодня, 2 августа, с 05:10 часов утра начались массовые обстрелы боевиками поселка городского типа Луганское в Донецкой области.