Нд, 2024-04-28, 10:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 86 87 88 89 90 ... 155 156 »

 

На Маріупольському напрямку тривають артилерійські та мінометні обстріли бойовиками українських фортифікаційних споруд із середньої та дальньої відстані, а біля узбережжя Азовського моря ситуація загострилась.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-08-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Наприкінці доби 24 серпня, бойовики декілька разів застосовували озброєння калібру більше 100 міліметрів, загалом же, терористи 77 разів порушили режим припинення вогню: тричі застосовували артилерію, 20 разів – міномети, 32 – гранатомети.


 

За минувшие сутки в зоне проведения Антитеррористической операции на Донбассе один военнослужащий Вооруженных сил Украины погиб, еще четверо получили ранения.


 

 

Минула доба позначилася загостренням ситуації на Донбасі, особливо на маріупольському напрямку. Серед українських військовослужбовців є поранені.


 

Російсько-терористичні війська після опівночі і до 6 ранку 21 серпня дещо збільшили збройні провокації у зоні проведення антитерористичної операції (АТО).


 

 

В зоні АТО вже декілька днів спостерігається зниження динаміки збройних провокацій зі сторони незаконних збройних формувань.


 

 

Найбільш напружена ситуація в зоні АТО зберігається на донецькому напрямку. Там бойовики обстріляли селище Опитне та позиції українських військових у Пісках.


 

17 серпня, з 18-ї години й до опівночі, ситуація у зоні АТО лишалася стабільною. Незаконні збройні формування суттєво знизили кількість провокативних обстрілів українських позицій і здебільшого використовували стрілецьку зброю.


 

 

16 серпня вогневе протистояння уздовж лінії розмежування дещо зменшилось, повідомили в прес-центрі АТО.


 

Відомий російський адвокат, вчений-правознавець, політик та публіцист Марк Фейгін, що є на даний момент одним із судових захисників української льотчиці Надії Савченко, опублікував посилання на детальну хроніку подій, яка доводить невинуватість його підзахисної.


 

 

Ивано-Франковская облгосадминистрация сдала в эксплуатацию один из сложнейших оборонительных объектов на Донетчине.


 

За минулу добу в зоні бойових дій на Донбасі шестеро військовослужбовців Збройних сил України отримали поранення, загиблих немає. Про це повідомив речник адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов не виключає запровадження воєнного стану в Україні у разі серйозного загострення ситуації в зоні АТО.


 

Минулої доби, з 18 години і до опівночі, незаконні бандформування суттєво збільшили кількість обстрілів позицій сил АТО із застосуванням практично всіх видів озброєння. Про це повідомляє прес-центр АТО у Facebook.


 

Секретарь Совета национальной безопасности и обороны Украины Александр Турчинов заявил, что Вооруженные силы Украины формируют активную оборону в зоне проведения антитеррористической операции на Донбассе.