Пт, 2024-04-26, 23:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 101 102 103 104 105 ... 226 227 »

 

Бельгія відмовила Іспанії в екстрадиції трьох колишніх чиновників каталонського уряду, які виїхали з країни після референдуму про незалежність автономії.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-05-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Державний борг Італії станом на березень 2018 року складав рекордні 2,302 млрд євро, що відповідає 132% ВВП.


 

Світова організація торгівлі постановила, що Євросоюз платив мільярди доларів незаконних субсидій авіабудівній компанії Airbus, що шкодило інтересам її американського конкурента Boeing.


 

 

Парламент Шотландії відмовився надати свою згоду на законопроект щодо виходу Британії з ЄС.


 

 

Цю інформацію повідомив "Європейський правді" голова української делегації в ПАРЄ Володимир Ар’єв.


 

 

Дії проросійських активістів у Латвії, які можна трактувати як радикальні, правоохоронним органам варто припиняти вже в самому початку.


 

 

Мета Литви - до 2020 року домогтися підвищення середньої зарплати до 1200 євро "на руки".


 

 

Уряд Нідерландів ухвалив рішення відмовитися від використання антивірусного програмного забезпечення компанії "Лабораторія Касперського".


 

 

Парламент Каталонії з другої спроби обрав кандидата від партії Junts per Catalunya Кіма Торру головою регіонального уряду.


 

З'їзд Вільної демократичної партії (ВДП) Німеччини у неділю висловив підтримку політиці санкцій щодо Росії, запроваджених через анексію Криму та ситуацію на Сході України.


 

 

Червневий саміт лідерів країн Європейського Союзу є кінцевим терміном для досягнення прогресу в питаннях, пов'язаних з кордоном Північної Ірландії.


 

 

Парламент Каталонії не затвердив кандидатуру Кіма Торра на пост керівника каталонського уряду в першому раунді голосування.


 

Лідер італійського "Руху 5 зірок" Луїджі ді Майо заявив, що узгодив програму коаліції з правою партією "Ліга" в рамках переговорів про формування уряду.


 

 

У польській столиці Варшаві тисячі людей у суботу вийшли на антиурядову демонстрацію, протестуючи проти політики консервативного уряду.


 

Фонд "ClientEarth Юристи для Планети" подав до Адміністративного суду у фінському місті Вааса скаргу щодо згоди уряду країни на будівництво газопроводу "Північний потік-2".