Пт, 2024-04-26, 23:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 95 96 97 98 99 ... 226 227 »

 

Країни "Вишеградської четвірки" - Угорщина, Чехія, Польща та Словаччина - оголосили бойкот міні-саміту Євросоюзу в неділю в Брюсселі.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-06-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Принаймні 10 людей, у тому числі пожежник, травмувалися, а одна людина загинула внаслідок сильних буревіїв, що вчора пронеслися над Польщею.


 

Дев'ять країн-членів Євросоюзу дійшли згоди про створення кібернетичних сил швидкого реагування.


 

Більшість польських громадян вважають, що Німеччина більше не становить військової загрози для Польщі, а більше ніж половина впевнені, що зміцнення німецької армії стане "позитивом".


 

У 2017 році рівень цін на споживчі товари і послуги в Європейському Союзі сильно відрізнявся, в деяких країнах вони були майже втричі більші, ніж в інших.


 

Посли ЄС дали зелене світло на переговори щодо внесення змін до візового кодексу, за якими вартість віз зросте до 80 євро.


 

 

Прем’єр-міністр Великої Британії Тереза Мей засудила імміграційну політику "нульової толерантності" Дональда Трампа.


 

 

Президент Литви Даля Грибаускайте заявила, що вважає за можливе вторгнення Росії на територію її країни.


 

 

Новий уряд Італії планує провести перепис громад ромів з метою виселити всіх, хто перебуває в країні незаконно.


 

Якщо до кінця місяця не будуть досягнуті домовленості з європейськими партнерами, міністр віддасть наказ не допускати певні категорії біженців до Німеччини.


 

 

У Литві пропонують закрити шлях на вибори строком на десять років особам, засудженим за корупцію.


 

 

Польща чинить тиск на Євросоюз, щоб прискорити процес запровадження змін, які ускладнюють будівництво "Північного потоку - 2".


 

 

У Нідерландах автобус врізався у натовп людей на концерті, в результаті чого одна людина загинула і ще троє отримали травми.


 

У парламeнті Грeції не вистачило голосів, щоб висловити нeдовіру уряду чeрeз домовлeнність із Македонією про зміну назви колишньої югославської рeспубліки.


 

 

Маніфестація повністю голих велосипедистів проїхала в суботу через "європейський квартал" Брюсселя.