Пт, 2024-04-26, 05:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 65 66 67 68 69 ... 177 178 »

 

 

Уряд Чехії вважає, що ЄС має надати "стратегічну перспективу" трьом державам Східного партнерства, включно з Україною.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2019-05-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Євросоюз і шість країн-партнерів - Україна, Грузія, Вірменія, Азербайджан, Білорусь і Молдова - відзначають 10-річчя Східного партнерства.


 

 

Перебування іноземних кораблів в українських портах є фактором стримування військово-морської присутності Росії у Чорному морі.


 

Міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд запевнила Павла Клімкіна у продовженні канадської підтримки України.


 

 

Корабель Військово-морських сил Великобританії Echo прибув із триденним дружнім візитом до Одеського морського порту.


 

Радники новообраного президента України Володимира Зеленського перебувають у Брюсселі, де проводять зустрічі з представниками Єврокомісії та послами ЄС.


 

За рішенням Росії про отримання громадянства РФ громадянами України, жителями ОРДЛО, можуть стояти мотиви формального заволодіння територією України.


 

 

Закордонним дипломатичним установам України доручено невідкладно інформувати іноземні столиці про "паспортну агресію" Російської Федерації.


 

 

США прогнозували, що перемогу на президентських виборах в Україні здобуде Володимир Зеленський, але не мали певності щодо цього.


 

 

Німеччина засуджує рішення Російської Федерації спростити видачу паспортів українським громадянам на окупованих територіях Донбасу.


 

 

В Гаазі буде обмін думками з РФ про те, як саме вони порушують імунітет українських військових кораблів та моряків.


 

 

Підтримка Швецією реформ в Україні та курсу на інтеграцію до Європейського союзу залишатиметься незмінною.


 

 

Європейський союз офіційно долучився до міжнародних партнерів, США та ЄБРР щодо підтримки України у справі Приватбанку.


 

 

У Європейському Союзі вкотре закликали Росію до негайного і беззастережного звільнення українських моряків, захоплених у листопаді 2018 року.


 

 

За словами Порошенка, домовленості про запрошення Путіна до Франції він досяг під час останніх візитів до Берліна та Парижа.