Пт, 2024-04-26, 11:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 79 80 81 82 83 ... 177 178 »

 

 

Джон Болтон отметил, что многое в этом вопросе зависит от самой Украины.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2018-08-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Саміт Північноатлантичного альянсу підтвердив підтримку рішень, ухвалених на саміті в Бухаресті 2008 року, за якими Україна у майбутньому може стати членом НАТО.


 

 

Про це йдеться у його привітанні на адресу президента України Петра Порошенка та українців із 27-ю річницею Незалежності.


 

 

Украина и Грузия имеют наибольшую европейскую перспективу, а Евросоюз в течение 10 лет определится с шагами по их интеграции.


 

 

Найбільше працівників з України у фірмах туристичної галузі, зокрема готельній, а також у сільському господарстві та переробці.


 

 

Радник із питань національної безпеки США Джон Болтон наступного тижня відвідає Україну, повідомили в Білому домі.


 

 

Євросоюз погодив переказ до державного бюджету України 15,5 мільйонів євро. Призначення грошей – фінансування реформи державного управління.


 

 

Європейська служба зовнішніх дій (ЄСЗД) чекає на початок роботи антикорупційного суду до кінця поточного року.


 

 

Глави міністерств закордонних справ Латвії та Литви нагадали про порушення Росією міжнародного права й порядку щодо Грузії та України.


 

 

Уряд Хорватії виділив близько $33 тис. на реабілітацію українських дітей, постраждалих від війни, та дітей з кримсько-татарських родин.


 

"Реанімаційний пакет реформ" є коаліцією провідних громадських організацій та експертів України, які об'єдналися для запуску і реалізації реформ в країні.


 

 

У Міністерстві закордонних справ Чеської Республіки вітають Декларацію політики США щодо Криму.


 

 

Президент Петро Порошенко назвав заяву Вашингтона "достойною відповіддю гібридним провокаціям Кремля після Гельсінкі".


 

 

"Європа спільних цінностей чи Європа спільних інтересів" – під таким гаслом у польському місті Криниця-Здруй 4-6 вересня відбудеться 28-й Економічний форум.


 

 

За попередніми даними, зустріч політичних директорів планувалась на 26 липня 2018 року. Місцем для її проведення було обрано столицю Німеччини Берлін.