Сб, 2024-04-27, 03:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 95 96 97 98 99 ... 177 178 »

 

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій візьме участь у Конференції "Європа Карпат" у польському місті Криниця-Здруй.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2017-09-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Президент Європейської Комісії Жан-Клод Юнкер назвав набуття чинності в повному обсязі Угоди про асоціацію між Україною та ЄС - святом для всього Європейського континенту.


 

 

Зараз сформовано комплекс тактичних українсько-польських навчань, які вже проводяться на території України.


 

 

«Міністри оборони не приїжджають з порожніми руками. Джеймс Меттіс привіз певне оборонне обладнання для української армії».


 

Украинско-литовский проект помощи Украине, аналог американского "плана Маршалла" для послевоенной Европы, был представлен в европейских институциях.


 

У Північноатлантичному альянсі привітали Україну з Днем Незалежності, відзначивши, що вітання лунають від «усіх друзів з НАТО».


 

Президент Петро Порошенко провів зустріч із міністрами оборони Литви, Латвії, Естонії і Чорногорії та подякував їм за позицію країн щодо України.


 

В оприлюдненому прес-службою РНБО України у вівторок вранці повідомленні О.Турчинов відзначає безпрецедентність за масштабами реально задіяних СКШУ "Захід-2017" сил і засобів.


 

24 серпня, крім Меттіса, в Україну прибудуть також міністри оборони Грузії, Литви, Латвії, Молдови, Польщі, Чорногорії, Естонії, а також заступник міністра оборони Великої Британії.


 

Найбільше посвідок на проживання в Німеччині для висококваліфікованих фахівців станом на середину 2017 року видали індійцям.


 

Зараз проект допомоги Україні активно обговорюють у ключових міжнародних інститутах, щоб забезпечити формування "групи друзів" України і його підтримку.


 

 

Кошти виділили на збільшення фінансового лізингу для малого і середнього бізнесу в країні.


 

Німецьке товариство інвестицій та розвитку (DEG) внесе 10 мільйонів доларів у розвиток малого та середнього бізнесу в Україні.


 

Українські вояки мріючи про вільну Україну не жаліли своєї крові у боротьбі за незалежну Польщу. Українці пам'ятають слова маршалка Юзефа Пілсудського з 17 травня 1920 року: «Нехай живе вільна Україна!».