Пт, 2024-04-26, 20:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 156 157 158 159 160 ... 237 238 »

Забута картина іспанського художника Пабло Пікассо "Сидяча жінка в червоному капелюсі" півстоліття лежала на складі музею міста Евансвілль у штаті Індіана, США.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-08-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Чеський підрозділ хімічного захисту, ймовірно, буде підключено до пошуку зброї масового знищення в Сирії, оскільки США побоюються, що після падіння режиму Башара Асада хімічна зброя може потрапити до рук терористів або перекупників.



Північнокорейський керівник Кім Чен Ин наказав збройним силам бути готовим завдати удару по Південній Кореї в разі обстрілу території КНДР.


Напередодні оголошення вироку у справі російської панк-групи західна преса аналізує тісні зв'язки між "феодальними правителями" Росії і церковними ієрархами. Це нове середньовіччя, світ невігластва, корупції та лицемірства, стверджують оглядачі.




Новий кампус компанії Facebook розташовується на околиці міста Менло-Парк, що змушує розробників подбати про створення "центральної" вулиці, здатної залучити світлі уми Силіконової долини.



Влада КНДР скасувала правило, що забороняло жінкам їздити на велосипеді в міських районах. Правило було введено за правління колишнього лідера КНДР Кім Чен Іра і діяло з 90-х років.



В день 25-летия со дня смерти актера Татьяна Егорова рассказала, как он умирал в Риге, почему не ревновала его к Голубкиной.



14 августа в Мекке начал работу двухдневный саммит Организации исламского сотрудничества. Основной вопрос на его повестке дня – ситуация в Сирии.



У вівторок, 14 серпня, на 85-му році життя помер відомий телеведучий та популяризатор науки Сергій Капиця.




Японія і КНДР готові відновити переговори, які востаннє проводилися в серпні 2008 року.




Останній живий свідок розгрому сил Антанти в битві при Галліполі в 1915 році черепаха Блейк шукає нових господарів.




Землетрус магнітудою 6,6 стався на півночі Ірану, поштовхи відчувалися у Вірменії



Покупая новый автомобиль, а особенно качественную иномарку, человек всегда находится в неком состояние эйфории.




ООН звернулася до уряду США із закликом припинити випуск етанолу як біопалива.



Загальна кількість сирійців, які втекли від громадянської війни до сусідніх країн, досягла практично 150 тис. осіб, заявив у п'ятницю представник Верховного комісара ООН у справах біженців Адріан Едвардс.