Сб, 2024-04-20, 06:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:12
Марк Цукерберг вирішив побудувати власне містечко
Інші останні Новини світу


Новий кампус компанії Facebook розташовується на околиці міста Менло-Парк, що змушує розробників подбати про створення "центральної" вулиці, здатної залучити світлі уми Силіконової долини.

Президенту компанії Марку Цукербергу вдалося пов'язати між собою майже мільярд людей через популярну соціальну мережу. Тепер же його метою є згуртування власних співробітників в реальному житті. Нова вулиця повинна буде задовольняти всі потреби команди розробників Facebook, будь то стрижка або обід в японському ресторані.

Facebook повністю фінансує проект вулиці, яка готується стати одним з найсучасніших містечок - так званим Цукербергом. Для співробітників компанії, яких в кампусі проживає близько двох тисяч, передбачається зробити знижки на всі товари і послуги, повідомляє газета Los Angeles Times.

"Особлива атмосфера, відчуття привілейованості і банальне відчуття" все під рукою "дозволить співробітникам працювати більш продуктивно і творчо, не відволікаючись на поїздки за межі кампуса", - вважають експерти з проектування Facebook.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 999 | Додав: admin | Теги: Марк Цукерберг, facebook | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]