Сб, 2024-04-27, 00:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 161 162 163 164 165 ... 237 238 »



У Норвегії 22 липня згадують жертв подвійного теракту, що забрав рік тому життя 77 осіб.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-07-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Президент США Барак Обама дав обіцянку, що справедливість буде відновлено в місті Аврора (штат Колорадо), де в п'ятницю 12 людей стали жертвами стрілянини, відкритої в кінотеатрі, імовірно, аспірантом-нейробіологом Джеймсом Холмсом.



У місті Аврора біля Денвера, штат Колорадо, завершено опізнання 12 жертв Джеймса Холмса, який розстріляв глядачів на прем'єрі нового фільму про Бетмена.



Министерство внутренних дел администрации ХАМАСа в секторе Газы сообщило, что в честь священного для мусульман месяца Рамадан на свободу выйдет 159 заключенных.




12 осіб загинули, за уточненими даними, сьогодні, 21 липня, в результаті катастрофи вертольота в Брунеї.



На північному заході Пакистану 7 солдатів були вбиті і троє поранені під час нападу групи озброєних людей на військовий блокпост в місті Гвадар (провінція Белуджистан).



Президент РФ Володимир Путін підписав закон "Про ратифікацію Протоколу про приєднання Російської Федерації до Марракешської угоди про створення Світової організації торгівлі від 15 квітня 1994 р."




Щонайменше, 18 осіб загинули в результаті падіння автобуса в ущелину в штаті Аруначал-Прадеш на північному сході Індії.




У Сирії урядові війська з 20 липня ведуть масштабну операцію проти повстанців, що діють у ряді районів столиці країни - Дамаска.



Бойовики з Революційних збройних сил Колумбії (РЗСК, або FARC) підірвали в п'ятницю один з мостів, який з'єднує територію департаменту Какета з іншими регіонами.




Більше половини членів меджлісу (парламенту) Ірану - 150 з 290 - підтримали законопроект про перекриття Ормузької протоки.



Опівнічна прем'єра нового фільму про Бетмена переросла в стрілянину із жертвами.





Влада Франції планує тимчасово запровадити податок у 75%, яким обкладатимуть надприбутки населення.



В особистому архіві Антоніо Вівальді, який зберігається у Національній бібліотеці Турина, знайшли манускрипт з невідомою версією опери "Несамовитий Роланд".