Пт, 2024-04-26, 08:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 164 165 166 167 168 ... 237 238 »


Капці можуть стати однією з причин болю і травм, якщо їх носити протягом тривалого часу.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-07-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Президент Венесуели Уго Чавес оголосив, що повністю вилікувався від раку і тепер готовий продовжити передвиборну кампанію.



Глава МНС Росії Володимир Пучков у понеділок, 9 липня, заявив, що причинами повені у Краснодарському краї стали зливи та високий базовий рівень води у річках.



Палестинская сторона сняла все последние возражения по проекту строительства канала из Красного моря в Мертвое.


В российской блогосфере циркулируют слухи о том, что причиной наводнения в Краснодарском крае, в результате которого погибли, как минимум, 144 человека, стало не стихийное бедствие, а действия чиновников, которые, как уверены пользователи, причастны к этой трагедии.



Полиция Египта задержала на севере Синайского полуострова около 70 африканцев, которые намеревались нелегально проникнуть в Израиль.



Кількість загиблих в результаті повені в Краснодарському краї становить, за останніми даними, 155 осіб, постраждали 12 тисяч 71 осіб, з них по медичну допомогу звернулися 320 осіб.



Принцеса з Саудівської Аравії Сара бен Талаль бен Абдулазіз (Sara bint Talal bin Abdulaziz) попросила політичного притулку у Великобританії.



Понад 20 лідерів студентського руху були заарештовані в Бірмі в ході наймасштабніших переслідувань опозиції від часу початку політичних рефо.рм в минулому році.



Кількість жертв двох найсильніших буревіїв, що пронеслись в минулі п'ятницю та неділю над Східним узбережжям США, досягла 27 людей. Раніше на цьому тижні повідомлялося про 22 загиблих.



Дитинча панди, яке народилося в зоопарку Токіо, опинилося в центрі дипломатичного скандалу між Японією та Китаєм.


Кількість загиблих в ході сирійського конфлікту досягло безпрецедентного рівня, а ризик громадянської війни усе більш реальний, заявив представник країни-голови ЄС заступник міністра у європейських справах Кіпру Андреас Маврояніс.



У горах Тушетії на північному сході Грузії зафіксовано незвичайне для липня явище – там випав сніг. Як повідомило Громадське ТБ у вівторок, 2 липня, висота сніжного покриву сягала 10 сантиметрів.




У китайській провінції Сичуань більш як 430 тисяч людей вийшли на масову акцію протесту. Демонстрація переросла у заворушення і сутички з поліцією.



Президент Сирії Башар Асад заявив, що був би ладен негайно залишити владу, але тільки в разі цілковитої певності, що це призведе до повного врегулювання сирійської кризи.