Пт, 2024-04-26, 18:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 165 166 167 168 169 ... 237 238 »



П'ять нових об'єктів поповнили список Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, повідомила прес-служба організації.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-07-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Два вертольоти розбилися, гасячи велику лісову пожежу в іспанській провінції Валенсія, пілот одного з них загинув.



Один і той же об'єкт люди бачать по-різному - для кожного він свого кольору, з'ясували науковці в ході нових досліджень. Те, що особисто ви сприймаєте як червоний колір, інші можуть сприймати як ваш синій.




Понад 155 тисяч осіб постраждали внаслідок землетрусу, що стався в суботу в Китаї. Коливання ґрунту оцінено в 6,3 бали за шкалою Ріхтера.



Півзахисника збірної Іспанії Андреса Іньєсту названо найкращим гравцем фінального матчу Євро-2012, який відбувся в Києві 1 липня і завершився розгромною перемогою "Фурії Рохи" над збірною Італії - 4:0.



Недільне авіашоу в британському графстві Бедфордшир закінчилося трагедією - зазнав аварії літак, який був випущений на початку минулого століття, пілот загинув.



Британським розвідслужбам стало відомо про плани норвезького мусульманина, що пройшов тренування в Ємені, здійснити теракт на американському літаку в період Олімпійських ігор в Лондоні.



Сборная Испании, благодаря сверхуверенной победе на Евро-2012 вошла в историю мирового футбола, как первая команда, сумевшая одержать победы в трёх крупнейших турнирах кряду.




Неймовірна спека з рекордними температурами в районі 40 градусів була зареєстрована на всій території Італії.


Влада Колумбії оголосила найвищий "червоний" рівень тривоги і приступила до евакуації населення через виверження вулкана Невадо дель Руїс (Nevado del Ruiz), який знову прокинувся після страшного виверження в листопаді 1985 року.



Після 13-добового космічного польоту модуль космічного корабля "Шеньчжоу-9" у п'ятницю, 29 червня, благополучно приземлився в автономному районі Внутрішня Монголія (Північний Китай).



Розробник антивірусного програмного забезпечення компанія McAfee оприлюднила дослідження поведінки підлітків в Інтернеті, опитавши близько 2 тис. американських тінейджерів та їхніх батьків.


На заході США продовжують вирувати сильні лісові пожежі. Епіцентр зараз знаходиться в районі міста Колорадо-Спрінгс в Колорадо. Ця пожежа, ставши новим рекордсменом штату, вже спалила до попелу сотні житлових будинків і змусила 30 000 місцевих жителів залишити небезпечний район.


Глава дипломатії Євросоюзу Кетрін Ештон закликала в четвер, 28 червня, владу Білорусі припинити політику переслідування опозиції, ЗМІ і громадянського суспільства, висловивши стурбованість посиленням "репресивної влади КДБ".



Невідомі вбили імама сільської мечеті і ще одну людину в Дагестані і підпалили будівлю мечеті. Про це повідомив представник прес-служби МВС Дагестану.