Сб, 2024-05-04, 04:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 29 30 31 32 33 ... 61 62 »

 

 

Вышла книга бизнесмена, а также радио- и телеведущего, посвященная истории создания и развития украинского интернета и IT-бизнеса.

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2014-04-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Нові сліди життя виявив на Червоній планеті марсохід НАСА Curiosity. Стародавнє озеро могло підтримувати життя в тій формі, в якій його розуміють люди, і досить тривалий час - можливо мільйони років.

 

 

Фотографы могут затратить достаточно времени, совершенствуя свои навыки захвата изображения и массу денег на закупку фотографического оборудования.



Исследователи предположили, что нечестных студентов может привлекать работа в правительстве, поскольку она ассоциируется с добычей легких денег путем обмана.




Експерти в галузі штучного інтелекту прогнозують, що менш ніж за п'ять років офісних працівників зовсім не залишиться, а людину повністю замінять машини.




Робот-чистильник вчинив "самогубство" в одному з австрійських будинків, згорівши під час спроби почистити розжарену плиту.


Вспышка высшего класса мощности была зафиксирована накануне. Ее источником была активная область 1890, расположенная близко к центру солнечного диска.

Японский производитель Sagawa Electronics недавно предпринял еще одну попытку приблизить высокотехнологичное будущее, в котором роботы и экзоскелеты станут повседневным явлением. Новый продукт компании - роботизированный костюм Power Jacket MK3, способный копировать движения пилота




В неділю, 3 листопада, відбудеться перше за 8 років гібридне сонячне затемнення, характер якого міняється з повного на кільцеподібний і назад.




Полювання аборигенів Австралії на варанів з використанням контрольованих пожеж призводить не до зменшення, а до збільшення кількості рептилій.




У Вашингтоні продемонстрували першу в світі біонічну людину, здатну ходити і говорити. Спілкуватися з оточенням вона може завдяки системі штучного інтелекту.

 

Машина, яка може точно емулювати людський мозок, є Святим Граалем інформатики. Як стверджує IBM, вона змогла зробити черговий крок до цієї мети, створивши комп'ютер, який використовує "електронну кров".



Покупки через Интернет становятся все более и более популярными. Это и удобно, и быстро, и доступно. Любой нужный товар можно приобрести с любой точки планеты, если туда довезет какой-нибудь транспорт и, конечно же, если есть Интернет.




Нобелівський комітет з економіки при Королівській академії наук у понеділок оголосив ім'я лауреата премії Державного банку Швеції пам'яті Альфреда Нобеля за 2013 рік.