Пн, 2024-04-29, 15:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 49 50 51 52 53 ... 102 103 »

 

В прошлом постельное белье было непременным атрибутом роскоши, а сегодня это необходимый элемент гигиены и комфортного сна. На сегодняшний день выбор постельного белья огромен.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2018-03-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Планирование детской - это потрясающая возможность разобраться и создать милую  комнату для вашего ребенка.


 

 

Спеціальний представник США щодо України Курт Волкер констатує, що Росія не виконує положення Мінських домовленостей.


Календарь-домик


Ежедневно мы сталкиваемся с планированием дел, праздниками, важными событиями. Память часто подводит, но на помощь придет перекидной календарь-домик.


 

На думку І.Климпуш-Цинцадзе, важливим є впровадження і розвиток інституту гендерних радників та системи контактних осіб у складових сектору безпеки та оборони.


 

Иногда возникает срочная потребность в арендованном автомобиле. Не всегда удобно передвигаться на такси либо автобусе, если личный транспорт сломался.


 

Тристороння контактна група з врегулювання ситуації на Донбасі підтверджує прихильність всеосяжному і безстроковому режиму припинення вогню, починаючи з півночі 5 березня.


 

 

Політична нестабільність може поставити хрест на важливих реформах, які стартували кілька років тому.


 

 

У проекті закону "Про національну безпеку України" пропонується обирати міністра оборони України та його заступників з числа цивільних осіб.


 

Сучасні квартири, зрідка коли радують нас великою площею й одночасно приємною ціною, тому все більше і більше жителів нашої країни знайомляться з правилами ергономіки.


 

 

З появою на ринку такого цікавого девайса як гіроскутер, з'явилося дуже багато фірм і виробників, які надають нам вибір. Гіроскутер це інноваційний засіб пересування.


 

 

Ухвалений парламентом 18 січня документ називає Росію агресором і надає нові повноваження військовим.



Удобство дистанционной торговли не вызывает сомнений у украинцев, проживающих в крупных и мелких городах. Но в сети, как и в крупных супермаркетах, есть качественный и некачественный товар.


 

 

Доктор філософських наук  Попович народився 12 квітня 1930 року в Житомирі. Протягом життя отримав багато нагород.


 

Верховна Рада ухвалила закон "Про ратифікацію Протоколу між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Молдова.