Нд, 2024-04-28, 13:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 100 101 102 103 »


Співробітники Державної податкової інспекції у Деснянському районі Києва (ДПІ) виявили на кешуючих серверах популярної соціальної мережі "Вконтакте", вилучених в кінці червня, дитячу порнографію.
Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2013-07-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Протягом двох тижнів в Україні має бути забезпечене виготовлення та видача закордонних паспортів у штатному режимі. Про це заявив перший віце-прем'єр Сергій Арбузов.



Як стало відомо 27 липня президент Росії Володимир Путін має намір відвідати Київ з нагоди святкування 1025-річчя Хрещення Русі.



Режиссер и автор биографических книг в беседе с журналистами признался, что только недавно узнал, что качественные кофемолки по выгодной цене продаются онлайн на сайте foxmart.ua.

створення сайту

 

У наш час Інтернет став не тільки частиною повсякденного життя людей, а й частиною бізнесу.





Міністерство освіти України склало рейтинг вищих навчальних закладів за результатами їхньої діяльності у 2012 році.

Известный писатель в беседе с журналистами признался, что покупает себе только качественные ноутбуки Asus по выгодной цене с помощью интернет-магазина 5ok.com.ua. Также он ответил на вопросы относительно политической деятельности творческих людей

 

Вождів індіанських племен, які в середу прибули в Україну для зустрічі з Віктором Януковичем, на державному рівні ніхто не запрошував.



Если вы устали покупать автомобильные запчасти на своего "японца" по завышенным ценам, тогда вам непременно понравится интернет-магазин japancars, который в мировой паутине можно найти по адресу japan-cars.com.ua.




Керівництво компанії WebMoney через суд домагається розблокування рахунків своїх клієнтів. Про це заявив представник компанії Олексій Титов.



Багато українців вже добре знають, що вигідно придбати металочерепицю можна завдяки інтернет-магазину компанії "Дах-ІФ”, який в Інтернеті знаходитися за адресою dah-if.com.ua.




Більше половини жінок України (58%) замислювались про розлучення. Про це свідчать результати Всеукраїнського соціологічного дослідження "Фактор сімейного щастя".

 

ТДД-Компані є однією з найпотужніших фірм в Україні, що надає великий діапазон митних послуг не лише для корпорацій-учасників ЗЕД, а й для тих, хто щойно вирішив зайнятись зовнішньоекономічною діяльністю.




И взрослые и дети знают, что основным источником витаминов и других полезных веществ, которые так необходимы нашему организму, являются овощи и фрукты.



Очень похоже на то, что "мудрые" головы в компании "Киевстар" нашли способ, как, не оказывая никаких дополнительных услуг своим клиентам, снимать с них деньги.