Нд, 2024-04-28, 19:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 37 38 39 40 41 ... 62 63 »

 

Кабінет Міністрів України призначив Олександра Завгороднього виконувачем обов’язків голови правління ПАТ "Українська залізниця". Про це 4 вересня під час брифінгу сказав міністр інфраструктури Андрій Пивоварський.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-09-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Президент України Петро Порошенко підписав ухвалений Верховною Радою в цю п'ятницю, 4 вересня, закон про проведення перших виборів в об'єднаних територіальних громадах 25 жовтня поточного року, повідомляє прес-служба глави держави.


 

Голова Одеської обласної держадміністрації Міхеіл Саакашвілі заявляє, що український уряд контролюють олігархи.


 

Президент України Петро Порошенко закликає "народи вільного світу" виступити єдиним фронтом проти російської агресії в Україні. Про це йдеться у зверненні президента до українського народу та народів світу.


 

 

Під час зустрічі президента України Петра Порошенка 29 серпня з представниками територіальних громад були використані модерні герби міст України та Криму.


 

Премьер-министр Украины Арсений Яценюк анонсировал кадровые изменения в руководстве таможни из-за многочисленных жалоб. "Мы после сегодняшнего заседания примем соответствующее решение по руководству украинской таможни".


 

Дипломатичні відомства вже працюють над підготовкою нової зустрічі у "нормандському" форматі за участю глав України, Росії, Франції та Німеччини. Про це повідомило джерело в дипломатичних колах.


 

Про це заявив прем’єр-міністр Арсеній Яценюк сьогодні, 23 серпня, під час церемонії урочистого підняття державного прапора у Львові, повідомляє прес-служба уряду.


 

У разі виконання Мінських угод немає жодних перешкод для проведення виборів на підконтрольних Україні територіях Донецької та Луганської областей, заявив президент України Петро Порошенко.


 

Президент України Петро Порошенко створив 5 районних військово-цивільних адміністрацій в Донецькій області по лінії розмежування, а також дві військово-цивільні адміністрації у низці населених пунктів Луганської області.


 

Сергій Стаховський не зумів зробити сенсацію в Канаді, поступившись у рамках другого раунду іспанцеві Рафаелю Надалю, який отримав сьомий номер при посіві змагань.


 

 

Генпрокуратура планирует создать региональную военную прокуратуру в зоне АТО, рассказал военный прокурор Анатолий Матиос.


 

 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк анонсує затвердження на засіданні уряду в середу, 12 серпня, розширеного пакета санкцій стосовно Російської Федерації.


 

Президент України Петро Порошенко доручив главі Міністерства закордонних справ Павлу Климкіну провести термінові консультації на рівні МЗС країн Нормандської четвірки з розвитку ситуації на Донбасі.


 

 

Президент Украины Петр Порошенко подписал закон о местных выборах, принятый Верховной Радой Украины 14 июля.