Пт, 2024-04-26, 04:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:22
Під офісом Партії регіонів у Києві мітингують одеські працівники ринків
Інші останні Політичні новини
Близько 50 працівників 7 одеських ринків об 11.30 зібралися біля офісу Партії регіонів у Києві з протестом проти передачі ринків у приватну власність, повідомляють "Українські новини".

В акції, зокрема, беруть участь працівники комунального ринку "Північний", авторинку "Успіх", авторинку "Куяльник", ринку "Острів", ринку "Привоз", комунального підприємства "Малиновський ринок" і Старокінного базару.

Мітингувальники тримають прапори ринків і плакати з написами: "Спасибо Партии родной за постоянный геморрой!", "Одесcкий базар - к Азарову на базар!", "Збережемо робочі місця на одеських ринках!", "Ринок "Острів" - у комунальну власність!".

Співробітники ринків розклали біля офісу Партії регіонів на вулиці Липській, 10, власні товари: овочі, фрукти, сушену рибу, одяг.

Учасники акції заявляють, що шляхом махінацій більшість ринків Одеси переведені в приватну власність, і вимагають повернення в комунальну власність.

При цьому, за словами мітингувальників, вони неодноразово зверталися з подібними вимогами до органів місцевої влади, однак не одержали на них відповідей.

У зв’язку з тим, що керівництво Одеси й Одеської області, а також керівництво країни є представниками Партії регіонів, одесити вирішили виступити біля офісу ПР у Києві.

За словами учасників акції, вони зверталися з проханнями втрутитися в ситуацію навіть до президента Росії Володимира Путіна, однак у відповідь від нього одержали повідомлення про перенаправлення звернення до Кабінету міністрів України.

За даними мітингувальників, наразі більшість з одеських ринків оформлені на фіктивні закордонні компанії, а належність ринків до приватного капіталу тільки погіршує становище безпосередніх підприємців, на плечі яких лягають фінансові виплати за "вигаданими" господарями ринків тарифами. В Одесі діє понад 10 ринків.

Нагадаємо, раніше прокуратурою міста Києва за зверненням директора ТОВ "Лук’янівський ринок" було організовано перевірку за фактом рейдерського захоплення майнового комплексу.

Як стверджує керівник ринку, відчуження здійснено шляхом фальсифікації документів про продаж комплексу з аукціону, умисного заниження його вартості та використання судових рішень різних інстанцій.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 943 | Додав: adminA | Теги: Києві, Одеські, під офісом Партії регіонів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]