Пт, 2024-04-26, 18:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:17
Потрапив в аварію автобус з дітьми на Новгородщині, постраждали 8 осіб, 6 з них - діти
Інші останні Новини світу
На Новгородщині потрапив в аварію пасажирський автобус з дітьми, повідомляє Інтерфакс з посиланням на представника ДІБДР УМВС Росії у Новгородській області. Аварія сталася 14 липня близько 10:30 ранку, на автодорозі Валдай - Дем'янськ.

За даними ГИБДД, в результаті аварії постраждали п'ятеро осіб, зокрема двоє дітей і троє дорослих.

У той же час РИА "Новости" з посиланням на представника лікарні селища Дем'янськ повідомляє про вісім постраждалих, серед яких шестеро дітей. За даними МНС, госпіталізовано троє дітей. Крім того, ще вісьмох, розповіли в лікарні, направлено на обстеження.

Найбільш серйозну травму отримала одна з постраждалих дорослих - у неї підозрюють перелом хребта; у двох дітей, імовірно, черепно-мозкові травми, ще одна дитина госпіталізована з переломом ребер. У ДІБДР попередньою причиною аварії назвали "відволікання водія від керування автобусом".

Всього в автобусі перебувало 37 осіб, у тому числі 25 дітей і 12 дорослих. Діти поверталися до Москви з літнього табору на озері Вельє, яке розташоване неподалік від Дем'янська.

Зазначимо, що це вже третя за минулий тиждень велика автомобільна катастрофа з постраждалими громадянами Росії, що відбулася під час внутрішніх перевезень територіями України та Російської Федерації.

Нагадаємо, 13 липня в ДТП на Полтавщині постраждали 17 осіб, з них 9 громадян Російської Федерації та 8 українців. Один з мікроавтобусів весільного кортежу з гостями, "Мерседес Спринтер", відстав від основного каравану, що прямував з Полтави в Диканьку. З метою наздогнати хвіст процесії водій маршрутки пішов на обгін, виїхавши на основну трасу, де автобус перекинувся і зіткнувся з вантажівкою, що рухалася по зустрічній смузі.

Тиждень тому, 7 липня, в аварію під Черніговом потрапив автобус з російськими паломниками, які їхали з села Великі Луки Псковської області в Почаївську Лавру. В результаті ДТП загинули 14 осіб і 29 отримали травми.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 934 | Додав: adminA | Теги: постраждали 8 осіб, аварію автобус з дітьми, Новгородщині | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]