Пт, 2024-04-26, 10:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 70 71 72 73 74 ... 142 143 »

 

Керівництво одеського клубу отримало лист від міліції із забороною проведення матчу «Металіст» - «Чорноморець» в Одесі.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-11-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У товариському поєдинку проти збірної Литви, який відбувся 18 листопада на НСК "Олімпійський", команда Михайла Фоменка, виступаючи експериментальним складом, забити не зуміла.


 

Известный в прошлом футболист Василий Рац поделился своими ожиданиями от сегодняшнего матча сборной Украины против Литвы.


 

Український тенісист Ілля Марченко виграв в одиночному і парному розрядах на турнірі в італійському місті Брешіа.


 

Олимпийская чемпионка Лондона-2012 по фехтованию на шпагах Яна Шемякина завоевала свою первую награду в текущем сезоне.


 

 

У професійній кар'єрі Володимира Кличка цей бій став 66-им за рахунком. Усього в активі українського чемпіона 63 перемоги, з яких 53 нокаутом і всього три поразки.


 

 

Сборная Люксембурга с первых минут сумела навязать украинцам плотный, контактный футбол и, по-хорошему, просто обязана была повести в счете.


 

Сборная Украины отправилась в Люксембург, где завтра на стадионе "Жози Бартель" сыграет матч квалификации ЕВРО-2016 с национальной командой этой страны.
 


 

Український суперважкоатлет, який не знає поразок на професійному рингу, луганець В'ячеслав Глазков 8 листопада в Атлантік-Сіті, США, провів ще один успішний рейтинговий бій.


 

 

В Венгрии завершилось мировое первенство по панкратиону, участниками которого стали почти полтысячи атлетов из 37 стран мира.


 

Київські динамівці в меншості обіграли данський "Ольборг" і вийшли в одноосібні лідери групи, "Дніпро" взяв реванш у "Карабаха", здобувши свою першу перемогу і зберігши шанси на плей-оф, а "Металіст" програв в четвертий раз поспіль.


 

Как не требовал президент Беларуси Александр Лукашенко от игроков борисовского БАТЭ не опозорить страну в ответном матче Лиги чемпионов с донецким "Шахтером", прыгнуть выше головы флагману белорусского футбола не удалось.


 

 

Суперником команди Мірчі Луческу буде найсильніший клуб Бєларусі - борисовський БАТЕ.


 

В четверг, 6 ноября, в 22:05 в Киеве на НСК «Олимпийский» пройдет футбольный матч Лиги Европы УЕФА между командами ФК «Динамо» (Киев) и ФК «Ольборг» (Дания).


 

ФК "Динамо" Киев в матче 11 тура чемпионата Украины по футболу на выезде разгромило "Днепр" со счетом 0:3 и возглавило турнирную таблицу.