Пт, 2024-04-26, 22:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 49 50 51 52 53 ... 65 66 »


Скульптурна композиція представляє з себе один з найпопулярніших моментів знаменитого мультфільму, коли вовк і пес сидять під святковим столом, а між ними пляшка самогону з написом "Многая літа" та окіст.
Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2013-08-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Человека всегда лучше характеризуют дела, а не слова, так что каждый из нас просто обязан время от времени совершать поступки, которые стали бы социально значимыми.




Евгения Тебенчук была занесена в Книгу рекордов Украины как самая пожилая гражданка страны.




Киллеры рекламируют свои услуги в Сети. Прайс шокирует: $1500-2500- поджог машины, до $4000 - увечья хозяину авто .



В столице на Львовской площади в ночь с 20 на 21 августа на стене дома появился баннер президента Украины Виктора Януковича с красной точкой на лбу. На плакате также присутствует надпись «Народ сможет!»



У понеділок,19 серпня, в Києві на Московському проспекті, 13а сталася ДТП за участю двох тролейбусів.



За останню добу пожежно-рятувальній службі м. Києва довелося виїжджати на гасіння смітникових пожеж 10 разів.




Партія "Батьківщина" вимагає притягнути організаторів сьогоднішньої провокації біля Київради до відповідальності і негайно призначити вибори в Києві.



Бюджетники, які прийшли в понеділок на мітинг під будівлю Київміськадміністрації перед початком засідання Київради, мали відмічатися у списках.




Масштабна реформа системи охорони здоров'я в Києві, ініційована столичною владою, дозволить доводити до банкрутства і закривати міські поліклініки.




В воскресенье, 18 августа, станция Олимпийская будет закрыта для пассажиров на вход и выход с 18:30 до 19:30.



В кінці літа Київ можуть скувати гігантські затори, оскільки дорожники не встигають завершити ремонтні роботи до повернення жителів столиці з відпусток.



Из-за футбольного матча, который начнется на "Олимпийском" в воскресенье, в 19:30, в Киеве с 18:30 до 19:30 перекроют одноименную станцию метро.

В Киеве открыли стену памяти Виктора Цоя. Место, где поклонники певца смогут оставить свои отзывы и символические вещи, расположилось возле Европейской площади.




Найбільше онкохворих у 2012-му зафіксували в Харківській області, проблем з легенями - у Києві, а чемпіон з інфекційних захворювань - Севастополь.