Вт, 2024-05-07, 09:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 47 48 49 50 51 ... 65 66 »



Попасть на станцию можно по подземным переходам: два находятся возле расположенного рядом ТРЦ, еще два — на четной стороне проспекта Академика Глушкова.
Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2013-11-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Столичные энергетики собираются провести замену изношенных теплосетей общей протяженностью 11,4 км в четырех городских районах.


Департамент градостроительства и архитектуры КГГА приглашает всех желающих присоединиться к общественному обсуждению реконструкции и функционального назначения Контрактовой площади.



З початку листопада передбачаються рейси на Бангкок (Таїланд) — польоти виконуватимуться три рази на тиждень, а з січня заплановано виконання регулярних рейсів в Хошимін (В’єтнам).

В результаті пожежі у 4-поверховому адмінбудинку Національного Університету біоресурсів і природокористування частково знищено 3-4 поверхи та покрівлю будівлі на загальній площі близько 1500 кв. м.




Він йшов, ні на кого не звертаючи уваги. Люди реагували по-різному. Одні посміхалися, у інших очі на лоб лізли. Деякі жартували "А чому так рано?"




После ремонтных работ, обновленный фуникулер сегодня снова начнет курсировать от Почтовой площади до Владимирской горки, сообщили в КГГА.




Теперь отреставрированное сооружение даже подсветили. Были проведены работы по замене асфальта, опор, отбойников и освещению.


Управление водных ресурсов по Киеву и Киевской области по результатам тендера заключило соглашение с ООО «Грос Бау» на реконструкцию системы водоотведения с целью защиты от подтопления территории в Вышгороде за 1,27 млн. грн.




Под горадминистрацией Киева состоялся «Марш одеял», где киевляне выразили протест против холода батарей в квартирах.




Це рішення зумовлене тим, що за прогнозами Укргідрометцентру у період від 27 вересня до 1 жовтня середньодобова температура в Києві не перевищить 8 градусів.



За кілька тижнів у Києві на Теремках відкриють новий сучасний автовокзал. Більшість рейсів планують перенести сюди, а Московський і Південний автовокзали - закрити.



Із 1 січня в Києві, як вже неодноразово анонсувала міська влада, запрацює нова система оплати проїзду в метро і наземному громадському транспорті (включаючи міську електричку і фунікулер).




У Києві в районі Видубичів з'явиться новий культурний майданчик, прообразом якого можуть бути московські промзони "Красный Октябрь" та "Винзавод".




Антикорупційна ініціатива "Святошинські робінгуди" розгромила гральний салон на вулиці Солом'янській в місті Києві.