Пт, 2024-04-26, 12:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:09
Україна не буде скаржитися на результат матчу з Англією. Суддю не каратимуть
Інші останні Спортивні новини

Федерація футболу України не буде подавати апеляцію на рішення угорського арбітра Віктора Кашшаї в матчі Євро-2012 Англія-Україна, який не зарахував гол Марко Девіча у ворота англійців, повідомив в інтерв'ю ТСН президент ФФУ Григорій Суркіс.

ЄВРО-2012: Календар та результати матчів

Він упевнений, що Олег Блохін залишиться на посту головного тренера української збірної до 2014 року. Суркіс підкреслив, що контракт тренера діє ще два роки, незалежно від того, хто стане новим главою федерації. Сам Григорій Суркіс залишає цю посаду восени, і брати участь в наступних виборах не збирається.

Президент ФФУ також поділився інформацією щодо гонорарів гравців збірної за матчі Євро-2012. Спочатку федерація обіцяла футболістам 500 тис євро спонсорських грошей за перемогу в кожному матчі групового турніру, однак після вольової перемоги українців над шведами змінила своє рішення. "Оскільки це була вольова перемога, то гонорар буде не 500 тисяч, а мільйон євро", - повідомив Суркіс.

Як повідомлялося, збірна України припинила боротьбу на домашньому чемпіонаті Європи з футболу 2012 року після поразки в третьому матчі групового етапу від Англії в Донецьку з рахунком 0:1.

На 61-й хвилині матчу після пасу з лівого флангу Артем Мілевський з кількох метрів пробивав головою, але спрямував м'яч вище воріт. А за дві хвилини в контратаці Мілевський вивів на ударну позицію Марко Девіча, який майстерно розібрався із захисником, пробив, і м'яч від Харта полетів у ворота. Джон Террі вибив м'яча, але, як показав відеоповтор, вже з-за лінії воріт.

Угорського суддю не каратимуть за фатальну помилку для українців

УЄФА не буде застосовувати жодних санкцій до угорського арбітра Віктора Кашшаї за те, що той не зарахував забитий Девічем гол у ворота збірної Англії. Про це в Польщі в середу, 20 червня повідомив представник УЄФА Томас Джордано, повідомляє УНІАН.

"Не буде жодних наслідків, крім оцінки судді та його асистентів, яка, очевидно, буде не такою, якби вони не припустилися цієї помилки", - сказав він.

Співрозмовник зазначив, що УЄФА за результатами кожного з матчів виставляє бали суддям за десятибальною шкалою, на підставі яких за кількома матчами визначається їхній рейтинг, який може змінюватися залежно від того, наскільки добре вони виконують свою роботу.

"Одна помилка в одному матчі не є мотивом (для зниження рейтингу), тільки у разі кількох випадків поганої роботи під час кількох матчів", - зазначив він.

Джордано звернув увагу, що футболісти також під час матчів часто припускаються помилок, зазначивши, що ніхто за це не карає санкціями.

Представник УЄФА також зазначив, що європейська федерація не буде перераховувати очки збірної України, яка за результатами вчорашнього матчу з Англією вибула з боротьби за вихід з групової фази Євро-2012.

"Взагалі, що стосується результату гри, то нічого не змінюється. Рішення арбітра є остаточним", - сказав він.

Джордано назвав незарахування голу українців "фактичної помилкою, яка не стосувалася порушень правил гри", підкресливши, що "такого типу рішення не можна змінити".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1061 | Додав: adminA | Теги: Україна . результат. Англією. Суддю | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]