Пт, 2024-04-26, 06:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:50
Зробили "виняток" для Тимошенко - дозволили зустріч з Турчиновим і Тейшейрою
Інші останні Політичні новини
Державна пенітенціарна служба України дозволила екс-прем'єру Юлії Тимошенко зустріч з першим заступником голови ВО "Батьківщина" Олександром Турчиновим і послом ЄС в Україні Жозе Мануелелем Пінту Тейшейрою.

"На вимогу засудженої, як виняток, дозвіл на проведення такої зустрічі, надано. Про ухвалене рішення засуджена Тимошенко поінформована", - повідомляє прес-служба Державної пенітенціарной служби у вівторок.

"Нагадуємо, що лікарі рекомендували пацієнтці обмежити кількість відвідувань на час перебування в стаціонарному закладі", - зазначає прес-служба.

Тим часом, у прес-службі партії "Батьківщина", коментуючи інформацію пенітенціарної служби про те, що укладена вичерпала річний ліміт зустрічей заявляють, що екс-прем'єра Тимошенко незаконно позбавляють права на короткострокові зустрічі.

"У черговий раз змушені констатувати, що Державна пенітенціарна служба спотворює факти і поширює неправду про Тимошенко, яка на замовлення режиму Януковича незаконно позбавлена волі", - йдеться у повідомленні. У партії запевнили, що останнє короткострокове побачення, передбачене 110-ою статтею Кримінально-виконавчого кодексу, відбулося 1 червня 2012 року.

"Тоді лідер опозиції зустрілася з першим заступником голови партії "Батьківщина" Олександром Турчиновим. Після цієї дати жодна заява Тимошенко на короткострокові побачення не було задоволеною", - уточнили партійці Тимошенко. "Те, що режим Януковича був змушений почати допускати до лідера опозиції європейських політиків, ще не означає, що ці політики відвідували лідера опозиції замість короткострокових побачень з рідними", - заявили в "Батьківщині".

Як відомо, у вівторок вдень пенітенціарна служба відмовила Тимошенко у зустрічі з Турчиновим і главою представництва Євросоюзу Жозе Мануел Пінту Тейшерою. У свою чергу Державна пенітенціарна служба інформує, що Тимошенко написала заяву на ім'я адміністрації Качанівської виправної колонії (№ 54) з вимогою дозволити їй побачення з Турчиновим і Тейшерою.

Тейшейра з травня безуспішно намагався потрапити до Тимошенко. Турчинов же побував у неї 1 червня.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 968 | Додав: adminA | Теги: ля Тимошенко, зустріч з Турчиновим і Тейшейрою | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]