Пт, 2024-04-26, 03:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 218 219 220 221 222 ... 241 242 »

Національний банк України (НБУ) вирішив регламентувати проведення арбітражних операцій на умовах маржинальної торгівлі - купівлю безготівкової іноземної валюти за іншу інвалюту без реального постачання на міжнародному ринку з метою отримання прибутку від зміни курсу.


Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-09-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




З початку 2012 року завірено близько 46 тисяч договорів застави майна, що на 20% перевищує кількість застав, завірених протягом усього 2009 року.



Сукупний державний борг України до кінця 2012 року становитиме 36% валового внутрішнього продукту (ВВП), що відповідає показнику на початок року, прогнозує уряд країни.




Прем'єр-міністр України Микола Азаров наголошує на необхідності будівництва сміттєпереробних заводів у Києві.




Київ відмовився формувати резерв російського газу у власних сховищах для гарантування постачань палива до ЄС.


Теффт, наголошується в повідомленні, від імені уряду США подякував Порошенку за розробку і подальше впровадження в Україні зазначеної стратегії, яка стане "серйозним кроком вперед у реформуванні національної системи державних закупівель в Україні".




Житло стає дорожче з кожним роком, і дуже часто єдиною можливістю для сім'ї придбати власну квартиру стає іпотека.

Україна щороку сплачує членські внески за участь Верховної Ради у Міжпарламентській асамблеї держав-учасниць СНД (МПА СНД), щорічно виділяючи на ці цілі мільйони гривень. Однак де-юре Україна не є членом МПА СНД.




На ринку платіжних карток назріває новий скандал через розбіжності в умовах розрахунків між банками та Міжнародними платіжними системами.


Згідно зі звітом Держказначейства, станом на 1 липня 2012 року на бюджетну програму навчання та стажування талановитої молоді за кордоном із затверджених Верховною Радою 50 млн 770 тис грн надійшло лише трохи більше 3 млн.




Україна посіла 133-тє місце з 148 в рейтингу стану доріг, складеному американськими соціологами з Інституту Геллапа




Дефіцит держбюджету за підсумками січня-липня 2012 року становитиме 16,94 мільярда гривень, збільшившись за липень на 10,23 мільярда.




З 1 вересня сплата утилізаційного збору за транспортні засоби при постачанні з України до Росії здійснюватиметься в повному обсязі.




У зв'язку зі зміною річища прикордонної річки Західний Буг у Волинській області, Україна може втратити 98 га землі на користь Польщі.



У поточному місяці середня реальна вартість довгострокових кредитів на старі іномарки виросла відразу майже на 2%.