Пт, 2024-03-29, 16:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 28 29 30 31 32 33 34 »


Шестнадцать часов от Львова на автомобиле после обновление гардероба к пляжному сезону - и вы в Крыму ... Правда, путешествие на юг на "железном коне" не для слабонервных ...
Останні Туристичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-06-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У кемпінгу шведських фанів на Трухановому острові у Києві "прописані" 3,6 тис осіб. До п'ятничного матчу з Англією чекають майже 6 тисяч.



Дослідження УЄФА стверджують, що польська та українська індустрія еротики і сексу розраховує на великий попит під час чемпіонату.

 

Хотя питерцы говорили, что белые ночи уже отошли, ночью не мог заснуть из-за того, что за окнами было светло, как днем




В последние годы Украина активно перебирает европейский опыт в разных отраслях бизнеса, в том числе и в туристическом

На начало августа приходится День памяти Леси Украинки. Ее сердце перестало биться 99 лет назад в далеком грузинском городке Сурами, где эта талантливая и мужественная женщина отчаянно боролась с костным туберкулезом.


 

Знакомый собирается за границу. Третий раз с начала года! Имея зарплату чуть выше средней, умудрился уже объездить пол-Европы. Сейчас едет в Турцию - за 210 евро за семидневный тур.


 

Лето - сезон отпусков, отдыха, оздоровления. Вот и вы, счастливчик, дождались на работе путевки за 10 процентов стоимости. Ведь вы подавали заявление и справку-рекомендацию от врача еще три года назад.






Українки-заробітчанки проявили себе в Італії під час землетрусів справжніми героїнями.




Справжнє свято Середньовіччя відбулося на вихідних у Центрі культури та історії Давньої Русі "Парк Київська Русь", що неподалік від столиці України. З 18 по 20 травня там пройшов Міжнародний мега-фестиваль "Київська Русь ХІІІ століття".



Еще в 1992 году несколько манхэттенских рестораторов собрались и придумали новый способ для продвижения собственных заведений - несколько недель в год делать свои дорогие меню доступными любому американцу или даже туристу.



Вы еще не знаете, где весело, но со смыслом и пользой для здоровья провести лето? Тогда обратите внимание на один из лучших карпатских курортов, которым по праву является город Трускавец.

 

Наближається літо, а це значить, що діти будуть вільні від школи. Саме тому більшість батьків вже зараз думають про їхній літній відпочинок, чи відправити  їх в дитячий табір десь на море.



Іноземні авіаперевізники в період з 15 травня по 15 липня 2012 року будуть виконувати нерегулярні польоти з метою перевезення в країну футбольних команд, уболівальників, представників національних футбольних асоціацій, представників УЄФА, преси, радіо і телебачення.



Ціни на готельні номери під час Євро-2012 знизились, а очікування українських готельєрів не виправдалися.