Сб, 2024-04-20, 06:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:48
Безвізовий режим з Туреччиною починає діяти з 1 серпня
Інші останні Туристичні новини

З 1 серпня набуває чинності безвізовий режим з Туреччиною. Таким чином, список країн, куди українці можуть їздити без віз, розширено до 37, пише "Комсомольская правда" з посиланням на МЗС України.

Зараз у цьому списку значаться: Боснія і Герцеговина, Сербія, Чорногорія, Туніс (при наявності туристичного ваучера), Бруней, Малайзія, Палау і Сейшельські острови.

Безвізовий режим поїздок для українців терміном до 90 діб діє в Хорватії з 1 квітня до 31 жовтня 2012 року. А до 15 березня 2013 року на термін до 90 діб можна без віз в'їжджати до Македонії.

Крім того, на 90 днів без віз зараз можна їздити в Албанію, Аргентину, Бразилію (з метою туризму і бізнесу), Еквадор (за наявності документів, що підтверджують туристичну мету поїздки), Ізраїль, Намібію, Панаму (при наявності документів, що підтверджують туристичну мету поїздки), Парагвай.

У Перу ж можлива безвізова поїздка на 183 дні (при наявності документів, що підтверджують туристичну мету подорожі).

Без віз, але не більше, ніж на 14 діб, можна поїхати у Гонконг.

Також не потрібні візи для поїздок у такі країни: Молдова, Грузія, Азербайджан, Узбекистан, Монголія, Вірменія, Білорусь, Антигуа і Барбуда, Гватемала, Нікарагуа, Сальвадор і Свазіленд.

Однак слід зазначити, що для поїздки в більшість країн колишнього СРСР українцю обов'язково необхідно мати при собі закордонний паспорт. Також необхідно знати, що Казахстан, Киргизстан, Таджикистан обмежили перебування на своїй території до 90 діб.

Країни, в яких українці можуть оформити візи в аеропорту після прибуття: Вануату, Гаїті, Джибуті, Домініка (тільки туристична віза), Домініканська республіка (тільки туристична віза), Єгипет, Кенія, Коморські острови, Маврикій, Мадагаскар, Мальдіви, Сальвадор, Свазіленд, Гренада (тільки туристична віза), Мікронезія (тільки туристична віза).

Раніше повідомлялося, що європарламент виступив за продовження лібералізації візового режиму з Україною.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 1075 | Додав: adminA | Теги: 1 серпня, безвізовий режим з Туреччиною | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]