Пт, 2024-04-26, 15:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Жереб плей-оф Світової групи Кубка Девіса був надзвичайно жорстокий до збірної України. На цій стадії турніру українцям дістався найсильніший суперник з усіх можливих, перший номер посіву та найбільш титулована збірна Кубка Девіса - Іспанія.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-04-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Весна и теплые дни, несмотря на все сюрпризы природы, приближаются к нам неумолимо. Именно поэтому, лучше всего уже сейчас выгодно купить Меланотан назальный, чтобы с первых теплых дней иметь темный и глубокий загар




Если вам нужен срочный ремонт
инженерных систем в Москве, тогда вам стоит заказать на выезд специалистов сервисного центра "ИксПринт" (iXPrint). Собственно говоря, специалисты данной компании осуществляют качественный ремонт и обслуживание инженерных систем печати

 

В последние годы все чаще и громче рекламирует себя различные финансовые пирамиды, которые обещают за короткое время сделать человека-вкладчика, если не миллиардером, то миллионером или хотя бы просто богатым и самодостаточным





12 квітня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...+4 градуси, вдень +12...+14 градусів.




Держзобов'язання з відновлення заощаджень громадян України скоротилися за всі роки виплат на 11,5% - до 116,8 млрд гривень.




ТОВ "Медіа інфо" (Київ) збільшило свою частку в ТОВ "ТРК "ТелеРадіоСвіт" (Київ), що здійснює супутникове мовлення (телебачення) під логотипом "TBi", з 43,6% до 100%.


З великими труднощами подолала бар'єр чвертьфінальної стадії Ліги чемпіонів каталонська "Барселона". Підопічні Тіто Віланови були на межі вильоту із турніру, програючи за 20 хвилин до фінального свистка матч і путівку до 1/2, але зуміли виправити становище завдяки Ліонелю Мессі.



Посол Республіки Кіпр Евагорас Вріонідес розповів, що спровокувало фінансову кризу в його країні, скільки українських депозитів у її банках, чому не запровадили податок на депозити до 100 тисяч євро.



У парламентській більшості погодилися виконати частину вимог опозиції, необхідних для розблокування роботи Верховної Ради. Одну з них - про призначення місцевих виборів у Києві - буде розглянуто вже у вівторок.




Специальная государственная комиссия в среду открыла сейфы с вещами лидера социалистической Югославии Иосипа Броз Тито, скончавшегося в 1980 году.



У Латвії в середу 10 квітня комісія Сейму з прав людини і суспільних справ концептуально підтримала пропозиції про повну заборону на публічне використання символіки СРСР, Латвійської РСР та нацистської Німеччини.




"Портрет молодої людини" майстра Відродження Рафаеля, оцінюваний експертами в 100 мільйонів доларів, очолив список Forbes.