Пт, 2024-04-26, 12:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Писана черепаха (Chrysemys picta) - науковці впевнені, що геном цього плазуна навчить людство протистояти хворобам, низьким температурам і безкисневому середовищу.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2013-04-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Загострення парламентської кризи може призвести до політичної війни, до якої опозиції вже зараз варто бути готовій.



Екс-прем'єр Юлія Тимошенко закликає представників ЗМІ приїхати до неї до лікарні "Укрзалізниці" у неділю, 7 квітня, щоб бути присутніми при складанні акту щодо її начебто небажання їхати до суду.




Внаслідок опадів і танення снігу, спостерігається підйом ґрунтових вод і часткове затоплення територій, господарських та житлових будинків у 188 населених пунктах.




Землетрус магнітудою 7,1 стався в Індонезії. Підземні поштовхи спостерігалися у 237 кілометрах на схід від міста Енароталі.



Підлеглі Державній адміністрації залізничного транспорту "Укрзалізниця" залізні дороги перейшли на продаж іменних квитків.



7 квітня в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, вночі й зранку слабкий туман, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+1 градус, удень +4...+6 градусів.



Дослідження американських психологів показало, що задоволені своїм шлюбом молодята в перші роки спільного життя набирають вагу і з часом продовжують гладшати.



Известная дочь поэтессы приехала в Украину из Германии, где сейчас преподает актерское мастерство. В беседе с журналистами она призналась, что еще до приезда тщательно изучила каталог цветов хост на сайте florium.ua.



Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко вимагає від президента України Віктора Януковича і голови Верховної Ради України Володимира Рибака не підписувати закони, які були прийняті під час засідання на вулиці Банковій.



Весна – это пробуждение и обновление природы, а поэтому и многие люди в эти дни решают сделать в своем доме ремонт.