Пт, 2024-04-26, 04:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:53
Будуть безкоштовними дзвінки з таксофонів на місцеві номери
Інші останні Економічні новини

 Найбільший український оператор фіксованого зв'язку "Укртелеком" з 1 травня по 30 листопада 2014 введе послугу нетарифікованих дзвінків на місцеві фіксовані номери з майже 8 тис. таксофонів по Україні, повідомляється на офіційному сайті оператора.

За даними компанії, також не будуть тарифікуватися дзвінки з таксофона на таксофон в межах міста та району (смт, села, селища та інших населених пунктів у межах одного району).

"Так як дзвінок на місцеві фіксовані номери надаватиметься на безкоштовній основі, то немає необхідності у використанні таксофонних карток для здійснення цих дзвінків", - сказано в повідомленні.

Послуга безкоштовних дзвінків з таксофонів на міські номери здійснюватиметься в рамках маркетингового дослідження оператора, за результатами якого "Укртелеком " ухвалить рішення про доцільність продовження діючих тарифів.

Також нагадаємо, що Нацкомісія України з питань регулювання зв'язку та інформатизації схвалила проект закону про введення в країні нового податку для телефонізації села.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1013 | Додав: admin | Теги: дзвінки з таксофоні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]