Пт, 2024-04-26, 12:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:07
Де ховався Чечетов після Помаранчевої революції - розповів Затулін
Інші останні Новини російської федерації
Директор Інституту країн СНД, екс-депутат від "Єдиної Росії" Костянтин Затулін незадоволений висловлюваннями народного депутата від Партії регіонів Михайла Чечетов на адресу проросійського руху. Про це він сказав в інтерв'ю "Главкому".

На думку Затуліна, "треба привчити тих, хто обраний від Партії регіонів, Компартії і від певних регіонів, бачити в представниках російського руху, які постійно обзиваються маргіналами, своїх союзників, і привчити їх до спільних дій".

"А то не встигли ми щось сказати, як Михайло Чечетов, який після Помаранчевої революції переховувався в Москві від наїздів з боку української влади, відразу видав, що не може бути нікого в світі, хто міг би створити конкуренцію Партії регіонів. Я б попросив його озирнутися на події "помаранчевого" періоду і бути менш амбітним у цьому плані", - сказав Затулін.

Нагадаємо, 12 травня на скандальній конференції в Будинку Москви в Севастополі "Російський рух України: проблеми і надії" Затулін недвозначно натякнув про необхідність створення в Україні нового проросійського руху, який міг би скласти конкуренцію Партії регіонів, тиснути на ПР і нагадати їй про передвиборчі зобов'язання щодо слов'янської єдності і зближення з Росією.

Коментуючи цю заяву, Чечетов висловив упевненість, що рух на підтримку союзу Росії, України і Бєларусі не створить великої конкуренції на виборах його політсилі. "Якщо є такі електоральні бажання висловити свою позицію за допомогою створення цього руху, то на здоров'я. Але великої підтримки у нього не буде і серйозної конкуренції воно нам не створить", - підкреслив політик.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 1121 | Додав: adminA | Теги: ховався Чечетов, помаранчева революція, Затулін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]