Пт, 2024-04-26, 15:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 67 68 69 70 71 ... 84 85 »



У Тернополі сьогодні відкрили міжнародну виставку дитячого іконопису та сакрального живопису "Для Бога я створю найкраще, що можу".
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-12-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



19 грудня в нічному клубі "Dante Zima" відбулося офіційне відкриття кіносалону "Данте". Серію кінопоказів класики світового кінематографа відкривала німа стрічка Євгена Бауера "Діти століття" (1915).



На початку нового 2013 року в Україні й Таїланді почнуть видаватися місцеві версії Vogue, а пакет міжнародних версій журналу зросте до 21 версії.



Необхідно попереджати людей про те, що вони живуть в умовах інформаційної окупації, і про те, що їм потрібно навчитись боронитись, виробити техніку інформаційної безпеки та інформаційного самозахисту.



Журналисты спросили украинского скрипичного виртуоза: существует стереотип, что скрипка - классический узкопрофильный инструмент. Вы разрушаете такую ее трактовку




Ліна Костенко відмовилася від відзнаки Золотий письменник України. Очевидно, вона має на це право. І не зобов’язана нікому нічого пояснювати.



Марки "7 чудес України" з'являться у продажу в найближчий тиждень. Номінал кожної з марок - 2 грн 50 коп, тираж малого аркуша - 80 тис екземплярів.



На дванадцятому кінофестивалі "Темні ночі" (POFF), що завершився у вівторок, 27 листопада, в Таллінні, гран-прі програми EurAsia присудили українській картині "Будинок з башточкою" Єви Нейман.




Засновниками відзнаки є Тетяна та Юрій Логуші та Міжнародний благодійний фонд «Мистецька Скарбниця».




Сергей Ермаков
говорит, что когда Хиллари Клинтон пригласла его на модный показ в США, то сказала, что позовет на показ Мадонну



З 27 листопада по 2 грудня в Культурному центрі "Кінотеатр "Київ" пройде II Фестиваль американського кіно "Незалежність". У програму форуму увійшли сім ігрових і вісім документальних картин, які брали участь у незалежних кінофестивалях США.



Державна телерадіокомпанія "Культура" 12 листопада уклала угоду з ТОВ "Комтел" на придбання радіо- і телевізійної апаратури на 7,40 млн грн.




Директор одного з приватних підприємств Києва присвоїв 5 млн грн, виділених на відтворення пам´ятника гетьману Пилипу Орлику.



У четвер, 15 листопада, у Києві відкривається IV Міжнародний музичний конкурс імені Миколи Лисенка. Переможець отримає безпрецедентний (як для України) грошовий приз — 20 тисяч доларів.



До 112-ої річниці від дня народження народного художника України Катерини Василівни Білокур (1900-1961) Національний музей українського народного декоративного мистецтва запрошує   з 14 листопада по 7 грудня  на  Білокурівські дні.