Пт, 2024-04-26, 04:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 91 92 93 94 95 ... 155 156 »

 

Кількість українських військовослужбовців у зоні проведення антитерористичної операції доведена до 60 тисяч осіб. Про це у п'ятницю 26 червня повідомив президент Петро Порошенко.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-06-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Ситуація в зоні проведення АТО і досі складна, проте її контролюють українські воїни. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО. Під щільним вогнем кремлівських найманців залишаються Піски, Опитне та Мар’їнка.


 

За минулу добу в зоні проведення Антитерористичної операції загиблих та поранених серед українських військовослужбовців немає. Про це сьогодні, 25 червня, на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Ввечері 24 червня після відносного затишшя вздовж усієї лінії розмежування сторін у зоні АТО бойовики значно активізувалися. Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.


 

Кабінет міністрів вніс зміни до "Положення про військово-транспортний обов’язок", згідно з якими військкоматам дозволяється вилучати автомобілі для потреб Збройних сил України. Про це йдеться у постанові Кабінету міністрів № 405 від 17 червня 2015 року.


 

За минулу добу, 22 червня, бойовики 85 разів обстріляли позиції українських військ та інфраструктуру мирних населених пунктів. Вогневих ударів бойовики завдавали з РСЗВ, танків, гаубиць калібру 122 і 152 мм, а також 120-мм мінометів.


 

Російсько-терористичні війська посилили вогонь на донецькому напрямку: бойові дії там ведуться практично в цілодобовому режимі. Про це на традиційному брифінгу у понеділок повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.


 

"Бойовики російсько-терористичних бандформувань протягом дня, 20 червня, 37 раз обстріляли позиції сил АТО, грубо порушуючи мінські домовленості", - йдеться в повідомленні.


 

На нафтобазі компанії "БРСМ-нафта" поблизу Києва сьогодні вночі, 20 червня, стався порив магістрального трубопроводу, яким перекачували бензин з резервуару № 3 об’ємом 900 куб. м до резервуару № 5 дизельної групи об’ємом 900 куб. м.


 

За добу, що минула, окупанти 90 разів порушували умови припинення вогню в зоні проведення АТО. Про це сьогодні зранку повідомляється на сторінці прес-центра АТО у Facebook.


 

Минулої доби, 17 червня, ситуація в зоні проведення АТО була складною, але повністю контрольованою підрозділами українських військових. Про це повідомляється на сторінці прес-центра АТО у Facebook.


 

Верховна Рада Україна ухвалила Закон "Про ратифікацію Імплементаційної угоди між Кабінетом міністрів України та ОНП перезахоронення радіоактивних відходів, що утворилися внаслідок виконання військових програм колишнього СРСР в Україні".


 

 

За минулу добу ситуація в зоні АТО дещо стабілізувалася – кількість провокативних обстрілів наших позицій з боку окупантів дещо знизилася.


 

За добу, 16 червня, бойовики російсько-терористичних угруповань 58 разів обстріляли позиції сил АТО та оселі мирних мешканців. При цьому 16 разів били з мінометів різних калібрів.


 

"Ввечері активність російсько-терористичних військ стрімко зросла. До опівночі вони здійснили близько 30 обстрілів позицій сил АТО", - йдеться у повідомленні. В районі Донецька бойовики продовжили обстрілювати українських військових із 120-мм мінометів та 122-мм гаубиць.