Пн, 2024-05-13, 14:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 84 85 86 87 88 ... 155 156 »

 

Минула доба в зоні антитерористичної операції не була повністю спокійною. Якщо з опівночі і майже до 18 години терористи дотримувалися перемир’я, то ввечері українські позицій на Артемівському напрямку знову обстрілювали.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-09-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

За минулу добу в зоні проведення АТО ніхто з українських військовослужбовців не загинув і не отримав поранення, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

За прошедшие сутки в зоне проведения АТО погибших нет, один украинский военный получил ранения. Об этом сегодня, 21 сентября, во время брифинга сообщил спикер Администрации президента по вопросам АТО Андрей Лысенко.


 

 

Бойовики в цілому дотримувалися перемир'я, проте поодинокі випадки застосування зброї з боку противника все ж були, повідомляє прес-центр АТО.


 

За минулу добу в зоні бойових дій на сході України загиблих і поранених серед українських військовослужбовців немає. Про це на брифінгу повідомив прес-секретар АП з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

У зоні АТО зберігається тиша й дотримується режим припинення вогню. Про це сьогодні, 19 вересня, на брифінгу заявив представник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.


 

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції загиблих та поранених серед українських військовослужбовців немає. Про це сьогодні, 17 вересня, під час брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

Наприкінці вчорашньої доби ситуація в зоні АТО залишалася стабільною. Як повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook, проросійські бандформування продовжували поодинокі обстріли українських позицій.


 

На західних околицях Донецька вперше за майже півтора року стало абсолютно спокійно. Про це сьогодні, 15 вересня повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник на брифінгу в Києві.


 

Ввечері 14 вересня незаконні збройні формування продовжили хаотичні обстріли сил АТО на Артемівському напрямку. Про це 15 вересня повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.


 

Наприкінці вчорашньої доби ситуація в зоні АТО дещо загострилася. Як повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook, з 18 години і до опівночі незаконні збройні формування активізували обстріли наших позицій на Артемівському напрямку.


 

 

Російські Збройні сили на Донбасі організовують два армійські корпуси. Про це заявив в Твіттері колишній міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт.
 


 

 

12 вересня, на передовій зберігалася відносна тиша. З 6 ранку і до 18 годин противник тільки один раз порушив перемир'я. Про це повідомили в прес-центрі АТО.


 

Минулої доби у зоні проведення антитерористичної операції неподалік Донецького аеропорту було поранено одного українського військовослужбовця. Про це речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко повідомив на брифінгу.


 

 

Уперше за багато попередніх місяців минула доба, 10 вересня, в зоні АТО пройшла повністю спокійно. Про це повідомив прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.