Сб, 2024-04-27, 02:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 160 161 162 163 164 ... 226 227 »

 

 

В Україні запрацювала Міжгалузева профспілка українських працівників у Польщі, яка допомагатиме нашим мігрантам у цій країні вирішувати різноманітні проблеми.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-01-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Верховний представник Європейського Союзу з питань зовнішньої і безпекової політики Федеріка Могеріні виділила Україну серед пріоритетів ЄС на 2017 рік.


 

В Польше без электричества остались 97 тысяч домов из-за мощных ураганов, которые пронеслись по стране в ночь с 26-го на 27 декабря.


 

 

Правляча партія "Право і Справедливість" (PiS) не перешкоджатиме опозиційним силам продовжувати блокаду трибуни і президії в залі засідань Сейму.


 

 

Уряд Польщі оскаржив у Європейському суді рішення Єврокомісії (ЄК) про розширення доступу "Газпрому" до трубопроводу Opal.


 

 

Дві найбільші профспілки Іспанії організували протестний марш під гаслом «У першу чергу люди та їхні права».


 

 

Посольство Польщі спрощує процедуру подачі громадянами України візових клопотань до візових центрів у Києві.


 

Заблоковану протестувальниками будівлю польського Сейму за допомогою поліції вдалося залишити голові правлячої партії «Право і справедливість» Ярославу Качиньському.


 

 

Відповідальність за ратифікацію Угоди про асоціацію України з ЄС нині лежить тільки на Нідерландах. Про це заявив президент Європейської ради Дональд Туск за результатами саміту ЄС.


 

 

Представники 57 країн-членів Організації з безпеки і співпраці в Європі (ОБСЄ) не змогли погодити спільну заяву за результатами дводенної конференції в Гамбурзі.


 

 

Профільний комітет Європейського парламенту з питань цивільних свобод, юстиції та внутрішніх справ (LIBE) схвалив компроміс, досягнутий між Європейським парламентом та Радою Європейського Союзу.


 

 

Верховний суд Польщі відхилив касаційну скаргу прокуратури на рішення Краківського суду щодо відмови у екстрадиції до США режисера Романа Поланскі.


 

 

Предложенная премьер-министром Италии Маттео Ренци конституционная реформа провалилась, не встретив поддержки жителей на прошедшем в воскресенье всенародном референдуме.


 

 

Президент Франції Франсуа Олланд заявив, що не висуватиме свою кандидатуру на президентських виборах 2017 року.


 

З 1 жовтня 2017 року жінки зможуть виходити на пенсію у віці 60 років, а чоловіки – у 65. Попередня коаліція PO-PSL підняла пенсійний вік до 67 років для чоловіків і жінок, при цьому він мав підніматися поступово.