Пт, 2024-04-26, 03:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 85 86 87 88 89 ... 177 178 »

 

Вже за декілька років викладання в останніх класах буде можливе лише латиською. Так само й складання шкільних іспитів державною мовою стане безальтернативним.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2018-04-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

В Соединенных Штатах увеличили военно-техническую помощь Украине, также выделят деньги на развитие реформ.


 

Президент Порошенко запропонував проект закону, який був жорстко розкритикований Венеціанською комісією, а Верховна рада не знайшла голосів для скасування скандальних норм.


 

У відповідь на висилку російських дипломатів у зв’язку з отруєнням Скрипаля, Росія оголосила персонами нон-грата дипломатів з 23 країн світу.


 

 

Лідери Німеччини, Франції, України та Росії оприлюднили спільну заяву.


 

Порошенко подякував Жан-Ів Ле Дріану за незмінну підтримку Францією територіальної цілісності та суверенітету України.


 

 

Добра новина для України: план її підтримки, який ще називають "планом Маршалла", може почати працювати вже до середини наступного року.


 

 

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін наголосив на необхідності дій проти гравців, які використовують свій вплив для просування порядку денного Кремля.


 

 

«Ми наголошуємо на нашій відданості незалежності та територіальній цілісності України в її міжнародно визнаних кордонах.


 

Президент Франции Эмманюэль Макрон в ходе телефонного разговора с президентом РФ Владимиром Путиным заявил о поддержке территориальной целостности Украины.


 

 

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін передав главам МЗС країн ЄС на сьогоднішній зустрічі в Брюсселі список зі 140 прізвищ.


 

Документ підготували Хорватія, Чехія, Данія, Естонія, Фінляндія, Ірландія, Латвія, Литва, Польща, Словаччина, Словенія, Швеція та Велика Британія.


 

 

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що росіяни не зможуть проголосувати за президента Росії на території України.


 

 

Президент України Петро Порошенко висловив сподівання, що новий уряд Ангели Меркель сприятиме у питанні введення миротворчої місії ООН на Донбас.


 

Заступник міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль закликала посилити міжнародні санкції проти Росії, враховуючи ситуацію в анексованому Криму.