Пн, 2024-05-13, 12:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 98 99 100 101 102 103 »


13 жовтня активісти Конгресу українських націоналістів провели в Києві біля пам'ятника Богдану Хмельницького перфоманс - за прикладом козаків написали листа "Кремлівському хану-шайтану".
Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2013-10-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Наша компания уже много лет занимается предоставлением полного комплекса рекламных услуг. Мы предоставляем широкие возможности размещения информации маркетингового характера в разнообразных массмедийных источниках, как отечественных, так и зарубежных.

 





Перший віце-прем'єр Сергій Арбузов та міністр фінансів Юрій Колобов у п'ятницю, 4 жовтня, відвідали Вашингтон з напівсекретним візитом.


В Україні набирає популярності незвичайний рух: добровольці об'єдналися в інтернеті у групу, яка просить м'ясників і ветеринарів не вбивати молодих і принесених на евтаназію тварин, а пізніше викуповує бідолах і відправляє їх у спеціальний притулок.



Руководительница бюро переводов и языкового центра рассказала в интервью, что установила в своем харьковском офисе пультовую сигнализацию.



В українських супермаркетах плісняве м'ясо відмивають хлоркою у туалетах. Продавці "реанімують" прострочені товари пральним порошком, хлором та марганцівкою.



1 октября, в рамках визита Президента Виктора Януковича во Львов состоялись показательные учения. Источники сообщают, что противотанковая ракета попала в озеро, убив там всю рыбу.




30 вересня в Україні відзначають День усиновлення - свято родин, які взяли під свій захист сиріт.




Лідер Партії захисників вітчизни Юрій Кармазін, посилаючись на власні джерела у прокуратурі, повідомив, що перший заступник Генпрокурора Ренат Кузьмін подав у відставку.




Більш як 60% житла в Україні екологічно небезпечне.
Такого висновку дійшла Українська федерація роботодавців охорони здоров'я.

Писатель поведал журналистам, что хочет купить семье планшеты цены поэтому на них в Интернете в последнее время изучает и пришел к выводу, что самые приемлемый в Украине можно найти на сайте notus.com.ua. В свою очередь корреспонденты поинтересовались, достаточно ли он зарабатывает на своем творчестве



Українцям в Інтернеті за гроші пропонують взяти собі тимчасову дружину, друга на годину і навіть свиню-стриптизерку. А для тих, кому нема з ким випити "гіркої", є послуги платного товариша по чарці.




Украинец Александр Матвийчук выиграл забег на 42 км 195 м в рамках Московского марафона, он показал результат 2 часа 19 минут 36 секунд.



Українська армія нарощує свою участь у миротворчих операціях, переходить на стандарти НАТО і вивчає англійську мову. Про це свідчить Річна національна програма співробітництва Україна-НАТО на 2014 рік.



В жизни случаются такие периоды, когда человек становится на раздорожье и нужно делать выбор, куда идти. Иногда от такого выбора может зависит вся последующая жизнь, а особенно, если он касается работы, бизнеса и способа жизни и заработка