Нд, 2024-04-28, 17:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 99 100 101 102 103 »


Известная ведущая и артистка призналась во время интервью, что недавно заказала качественные и эксклюзивные детские обои в свою новою квартиру с помощью сайта print-oboi.com.ua.
Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2013-08-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У липні динаміка продажів автомобілів скоротилася на 15,5% порівняно з аналогічним періодом минуло року, що говорить про те, що в другій чверті року падіння продовжилося.



Кількість прихильників незалежності України за останні два роки суттєво зросла. Якби референдум про незалежність України проводився у 2013 році, за неї проголосував був 61% громадян.


Главред исторического портала пожаловался журналистам на плохую поддержку от меценатов, а в то же время признался, что очень рад гранитные памятники в Киеве недавно удалось выгодно заказать с помощью сайта prjadko.kiev.ua.


Заява Генеральної прокуратури Російської Федерації про нібито підтверд ження підозри Володимира Жириновського щодо джерел фінансування кампанії Олексія Навального навряд чи буде мати для опозиціонера серйозні наслідки.

 




Одним із головних пріоритетів США у співпраці з Україною є підтримка прагнення українців досягти енергетичної незалежності, повідомив посол США в Україні Джеффрі Пайятт.


Популярный исполнитель рассказал, что в последнее время его интересуют две вещи - новые автомобили и новые песни.



Признанный литературный критик заявил, что продвижение книги — это в первую очередь бизнес. Именно поэтому, после того, как вы написали интересную, по вашему мнению книгу, лучше заказать бизнес план Киев на потрале vtsconsult.biz.



Если по той или иной причине вы решили продать (или возможно, и купить) себе недвижимость, тогда вам непременно нужна будет независимая экспертная оценка земельного участка, узнать о которой больше можно на сайте dazru.com.ua.

 

Від початку поточного року українці щонайменше п'ять разів намагалися вчинити самосуд над винуватцями резонансних ДТП.



Міський голова Львова Андрій Садовий поки не знає, чи ветуватиме ухвалу про тимчасову комісію, яка має розглядати питання впорядкування польської історичної спадщини на території Львова.



Польский журналист и эксперт, который уже давно живет в Украине рассказал, что существуют вещи, которые можно сравнить, а есть и такие, что не сравнишь.



Польский журналист и писатель, который долгие годы живет в Украине, написал книгу о своем путешествие по России.



Регионы в бассейне Днестра, принадлежащие Украине, Молдове и Румынии, оказались на грани экологической катастрофы из-за трещины в  Домбровском карьере, в котором хранятся ядовитые отходы.



Міністерство освіти і науки підтримало ініціативу Анатолія Могильова про перенесення початку навчального року для студентів кримських вузів на початок жовтня.