Пт, 2024-05-03, 08:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 42 43 44 45 46 ... 102 103 »

 

З 1 до 4 листопада Україна оголосила небезпечною зону для польотів цивільної авіації над Чорним морем поблизу західного узбережжя Криму.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2018-11-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

пневмомолоток

 

На сайте equinet.com.ua можно приобрести пневмомолоты по выгодной цене. Компания "Эквинет Украина" занимается прямым импортом инструментов из Европы, Америки.


букет

 

Изысканные цветы в букетах – варианты знаков внимания, подарков, удерживающих первые позиции в перечне подарочной продукции.


 

Процесс прописки и выписки хотят облегчить, но за неправдивую информацию грозят штрафы.


ферма

 

Як проходить реєстрація фермерських господарств у Києві та інших містах України, детально розповідають юристи компанії «Флагман».


 

Шевченко Кирилл это известный в Украине банкир. Родился в Туле в 1972 году. Учеба — город Стаханов, Луганской области. 1987-89 годы работы на шахте.


 

 

На переговорах Тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі у вівторок в Мінську Україну представляє дипломат Руслан Демченко.


 

Большинство налогоплательщиков в курсе, что после прохождения проверки, налоговые органы подготавливают акт проверке. Законодательство определяет общие требования к актам.


 

Член злочинної групи, яка незаконно переправляла людей до окупованого Криму отримав п’ять років позбавлення волі. Відповідне рішення суд ухвалив 10 жовтня


 

 

Заступниця міністра закордонних справ України Олена Зеркаль заявила про необхідність виключення РФ зі складу Радбезу ООН через зухвалий злочин, у якому світ побачив чіткий російський слід.


 

 

"Ми не допустимо, щоб Росія заблокувала Азов і Маріуполь. Слід терміново ввести постійну міжнародну моніторингову місію на Азовському морі", – сказав А.Яценюк .


 

На что чаще всего жалуется каждый, когда приходят холода вне зависимости от того, живет он в частном доме или же в квартире? Конечно же на то, что в его жилье становится невыносимо свежо.


 

Нехватка денег в нужную минуту может привести к весьма неприятным последствиям. Надобность в дорогих лекарствах для заболевшего ребёнка, холодильник, сломавшийся в летнюю жару.


 

 

На Азовському морі планується до кінця року створити військово-морську базу ВМС ЗСУ для відсічі агресивним діям Російської Федерації в цьому регіоні.


 

"Організуємо постійну присутність і контроль району силами загальновійськових бригад та бригад територіальної оборони, підрозділів ракетних військ і артилерії, підрозділів армійської авіації".