Сб, 2024-04-27, 14:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 70 71 72 73 74 ... 95 96 »


Народний депутат, уповноважений представник парламентської фракції "Свобода" у Криму та Севастополі Едуард Леонов стверджує, що "група радикально налаштованих російських нацистів відкрито діє на території Криму".
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2013-07-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Для формування архітектурного вигляду міст Московської області їх умовно поділять на чотири категорії. Про це повідомляє прес-служб
а заступника голови уряду Підмосков'я Германа Елянюшкіна. 

 

У Мукачеві замалювали фарбою усі білборди з закликом до президента віддати громаді міста 24 мільйони гривень, заблоковані казначейством.




Более 26 тонн мясных консервов с истекшим сроком годности изъяли ветеринары на Львовщине.



29 червня в місті Кривий Ріг падав великий град. Спочатку почалася сильна злива і вітер, потім пішов град. Деякі з крижин досягали розміру курячого яйця.

 

Если вы решили заняться собственным бизнесом или же вам для каких-нибудь других целей нужна детская одежда оптом Барабашово нужно обязательно посетить





У самому центрі Одеси, у підвальчику на Катерининській, 6, відкрився перший в Україні музей контрабанди.




В аеропорту літак зустрічали спортсмени з Харківського альпклубу, родичі та друзі альпіністів.

Известная поэтесса рассказала журналистам, что когда ей нужна была качественная кофеварка Одесса по выгодной цене, то ей удалось приобрести ее с помощью сайта odessa.foxtrot.com.ua. В то же время, журналисты задали ей также вопросы, относительно ее творчества.


Вихід на літній відпочинок традиційно супроводжується підвищеною небезпекою для одеситів і гостей міста через надмірну активність кліщів – небезпечні паразити підстерігають людей не тільки за містом, а й у парках, скверах і на схилах.



У Севастополі радикально налаштовані городяни знесли садово-паркову композицію "Символ Доброти і Дитинства - Кульбаба", подаровану урядом Москви до 230 річниці міста і встановлену 15 червня.



У Севастополі у суботу, 22 червня, розпочалися навчання Військово-морських Сил Збройних Сил України і Чорноморського флоту Російської Федерації "Фарватер миру-2013".

Львів – Україна має повчитись у Польщі шануванню рідної мови, культури, вихованню патріотизму серед молоді, наголосила Радіо Свобода кандидат філологічних наук, доцент Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля, громадський діяч Ірина Магрицька.




У Черкаській області в селі Жаботин Кам’янського району погруддя гайдамаці, ватажку Коліївщини Іванові Гонті встановили на постамент, що залишився від пам’ятника комуністу Сергію Кірову.




На підземному аміакопроводі Горлівка-Лозова в Донецькій області стався свищ з витоком залишків аміаку.