Сб, 2024-04-27, 08:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 69 70 71 72 73 ... 95 96 »



В Севастополе вчера вечером около 2 тыс митингующих потребовали прекратить деятельность компании «Суэста» по добыче песка в акваториях города.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2013-09-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Влада Одеси таємно від громадськості відкрила художню інсталяцію "Тінь Пушкіна", яка виконана на тротуарній плитці на розі вулиць Рішельєвської і Дерибасівської.



У Полтаві учасники мітингу проти підвищення комунальних тарифів прорвалися штурмом в будівлю міськвиконкому, а також виламали двері в кабінет мера.




У Тернополі вивіски установ, торгових об’єктів, розважальних закладів повинні бути лише українською мовою.




Понад 20 тисяч хасидів покинули місто Умань на Черкащині, відсвяткувавши юдейський Новий рік Рош-га-Шана.



У Криму зможуть відпочити і почати навчальний рік 400 дітей з постраждалих від повені районів Хабаровського краю, поки ситуація в регіоні не нормалізується.



Зафиксировать достижение  Первой столицы приехал сертифицированный судья книги рекордов Гиннеса из Лондона.






В Донецьку журналістів змусили принести з собою паспорти на зустріч із главою держави, проте на саму зустріч так і не пустили.



Во вторник, 20 августа в 02:60 в Кировом Роге на станции скоростного трамвая "площадь Артема" в Саксаганском районе прогремел взрыв.



У Бахчисараї була урочисто відкрита відреставрована мечеть Орта-Джамі - пам'ятник архітектури XVIII століття, одна з найважливіших мечетей в Кримському ханстві.



Народжений на березі Азовського моря хлопець підкорив Китай! Кирило Чуйко посів перше місце на міжнародному конкурсі з китайської мови. Всього в конкурсі брали участь понад 120 осіб з 77 країн світу.




Акція розпочнеться о 14 годині з флешмобу на Театральному майдані, котрий організовує молодіжна організація "Файне місто".

Корабль

 

Открытка подсказала жителю Константиновки идею фрегата, который должен спасти ему ногу.


 

Республіканський комітет Криму з охорони культурної спадщини має намір звернутися до Кабінету Міністрів України з питання збереження пам'ятника архітектури "Ластівчине гніздо".



Херсонські комуністи заблокували вихід з будівлі, де депутат від ВО "Свобода" Ірина Фаріон презентувала свою книгу "Мовна норма: знищення, пошук, віднова".